E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJorge Jesus Avrupa'da final peşinde ---

Jorge Jesus Avrupa'da final peşinde

Jorge Jesus Avrupa'da final peşinde
27 Ekim 2022 - 04:49 borsagundem.com

Avrupa Ligi'nde Rennes ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bu maçın önemli olduğunu ancak onlar için asıl önemli olan maçın Avrupa'da final olduğunu söyledi.


UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında yarın Fransa’nın Rennes ekibini konuk edecek Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, gruptaki en güçlü rakipleriyle karşılaşacaklarını, kazanarak gruptan lider çıkacak kaliteye sahip olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, Rennes’in Fransa Ligi’nde Paris Saint Germain’den sonra en çok gol atan takım olduğunu belirtti.

Kalitelerini sahaya yansıtmaları gerektiğinin altını çizen Jesus, “Yarın gruptaki en güçlü rakibimizle karşılaşacağız. Fransa liginin güçlü takımlarından biri. Geçen seneyi dördüncü sırada tamamladılar. Şuanda da ligde 4. sıradalar. PSG'nin ardından Fransa Ligi'nde en çok gol atan takım. Bu tarz turnuvalarda çok fazla tecrübeleri var. Yarın zor bir maç olacak. En iyi şartlarımızda olup, kalitemizi ortaya koyabilmemiz gerekiyor. İnanıyorum ki yarınki maçı kazanıp, gruptan lider olarak çıkacak kalitemiz var. Bu gruptan lider çıkmak çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi'nde final maçı oynarsak ona final gözüyle bakarım

Karşılaşmanın bir final müsabakası olmadığını dile getiren 68 yaşındaki çalıştırıcı, şöyle devam etti:

Yarınki maç tam bir final değil, grup birincisi ve ikincisini belirleyecek bir maç. Bizim asıl hedefimiz gruptan çıkabilmekti ki bunu da gerçekleştirdik. Dolayısıyla bu maça final maçı olarak bakmıyoruz. Tabii ki grubu birinci sırada bitirmek istiyoruz. Birinci olduğunuz zaman güçlü rakiplerle eşleşme ihtimaliniz azalıyor. Daha az güçlü takımlarla eşleşmeniz garanti oluyor. İkinci olursanız Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlarla eşleşiyorsunuz. Finansal olarak da birinci ve ikinci bitirme arasında farklar var. Ben gerçek final maçlarına final gözüyle bakarım. Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde final maçı oynarsa ona final gözüyle bakarım.

 

Rakip kim olursa olsun aynı düşüncede oynuyoruz

Kadıköy’de harika bir atmosfer olduğunu anlatan Jesus, “Burada oynadığımız her maçta harika atmosfer oluyor. Onların stadındaki atmosferde çok güzeldi. Rakibimiz kim olursa olsun sahaya hep aynı düşünceyle çıkıyoruz. Rakibimiz Rennes de olsa, Başakşehir de olsa yapmak istediklerimiz aynı. Bizim bir fikrimiz var ve maçı nerede oynayarsak oynayalım aynı fikirleri sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Yarın da bu şekilde olacak..” şeklinde görüş belirtti.

Jesus kötü haberi verdi

Sakatlıkları süren oyuncular içinse deneyimli teknik adam, “Sakat oyuncular hakkında konuşacak en doğru kişi departman olarak ben değilim. Mert Hakan ve Luan Peres'in sakatlıkları King'in sakatlığına göre daha ciddi sakatlıklar. Joshua King şu anda klinik olarak iyileşti. Diğer iki oyuncunun sakatlıkları daha zor diyebileceğimiz sakatlıklar. O yüzden önümüzdeki maçlarda bizimle olamayacaklar” bilgisini verdi.

Jesus istedi: Fenerbahçe'den ara transfer bombası!

 

Trabzonspor evinde 3 puan aldı

 

Fenerbahçe: 1 - Başakşehir: 0

 

Kadıköy'de dev maç Fenerbahçe-Başakşehir: Muhtemel 11'ler...

 

Fenerbahçe kırılamayan rekorunu tazeleyebilir: Tarihi sezonu geçti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)