E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJim Rogers Rus borsasını öneriyor---

Jim Rogers Rus borsasını öneriyor

Jim Rogers Rus borsasını öneriyor
17 Ekim 2014 - 16:36 borsagundem.com

Politik sıkıntıların Rus ekonomisini olumsuz etkilediğini belirten Rogers, Rus borsasındaki fiyatların alım için uygun olduğunu belirtti

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yaptırımlar ve petrol fiyatlarındaki düşüş sebebiyle Rusya’da yaşanan kayıpların borsayı olumsuz etkilediğini belirten Jim Rogers, Rusya’nın ekonomik ve politik olarak köşeye sıkıştığını ama bunun Rus borsasında pozisyon almak için tarihi bir fırsat olduğunu belirtti. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in politikalarının Rus ekonomisini kötü etkilediğinin altını çizen Rogers, Rusya’daki finansal varlıkların değerinin altında işlem gördüğünü belirtti. 
Uzun süredir  Rusya’daki ayı piyasasını takip ettiğini belirten Rogers, Rus borsasında fiyatların alım için uygun seviyelere indiğini ve Rusya’daki yatırım fonlarına yatırım yapılabileceğini vurguladı. 

Rus borsasındaki trendin geleceğini belirleyecek önemli bir toplantı bugün Milano’da yapıldı. Toplantıda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Avrupa Birliği yetkilileri Ukrayna’da yaşanan krizi konuşmak üzere bir araya gelmişti. Toplantının ardından açıklama yapan Rusya basın sözcüsü toplantıda uzlaşmaya varamadıklarını açıklamış ve yaptırımları eleştirmişti. 

Rus yetkilinin açıklaması uzmanlar tarafından Ukrayna’daki sorunun çözümü için gereken uzlaşmanın yakın zamanda gerçekleşmeyeceği ve Rusya’daki ayı piyasasının henüz sonuna gelinmemiş olabileceği olarak değerlendirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)