E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJetler PKK kamplarını vurdu---

Jetler PKK kamplarını vurdu

Jetler PKK kamplarını vurdu
26 Temmuz 2015 - 22:07 borsagundem.com

Diyarbakır’da akşam saatlerinde kalkan çok sayıda savaş uçağının Hakurk’taki PKK kamplarını vurduğu öğrenildi

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'ndü akşam saatlerinden itibaren yine hareketli anlar yaşandı. Saat 19.50'de havalanan F-16 uçaklarının yurt içi ve Kuzey Irak'taki PKK hedeflerini vurduğu belirtiliyor.

Terör örgütleri IŞİD ile PKK kamplarına yönelik önceki gün yapılan hava saldırılarının ardından akşam saat 19:50 sıralarında Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki çok sayıda F-16 savaş uçağı havalandığı bildirildi.

Uçakların, Şemdinli'nin karşı tarafından yer alan Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesindeki kampları hedef aldığı belirtiliyor.

Diyarbakır'dan havalanan jetler 21.00 sıralarında Hakurk, Metina'yı vurdu . Yarım saat sonra da Haftanin etkili bir şekilde vuruldu.

Saat 23.30'da sona eren hava operasyonunda aynı zamanda yurt içindeki PKK hedeflerini de vurduğu belirtildi. 

YÜKSEKOVA VE ŞEMDİNLİ'DE HAVA HAREKETLİLİĞİ

HAKKARİ'nin Yüksekova ve Şemdinli İlçelerinde hava hareketliliği yaşanıyor.
Hava hareketliliği saat 20.30 sıralarında başladı. Şırnak tarafından gelen savaş uçakları Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden geçerek Dağlıca Bölgesine gitti. Burada alçak uçuş yapan uçakların seslerinin Yüksekova İlçe merkezinden de duyulduğu belirtildi.  Öte yandan aynı saatlerde Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktasında bulunan Şemdinli İlçesi'nde de uçak sesleri duyuldu. Yoğun uçak seslerinin ardından sınır bölgesinden de bombalama seslerinin geldiği bu seslerin ilçe merkezinden de yoğun bir şekilde duyulduğu belirtildi. Uçak hareketliliği hala sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kara27 Temmuz 2015 01:31

    askerimizi şehid etsinler bizde yeni hükümet kurulsunda öcümüzü alsınlar diye bekleyelim yok öyle bi dava vurki güçlü devlet olduğumuzu anlasınlar

  • exper26 Temmuz 2015 23:09

    Operasyon sonuçları da paylaşılmalı ki, havanda su mu dövüyoruz, yoksa elle tutulur sonuç mu alıyoruz bizler de bilelim.

  • bop un askerleri ışıd dır26 Temmuz 2015 22:39

    neden mi sayın dostum.çünki hiçbir millet vekili sorumluluk almak istemiyor.sorumluluk bop un eşbaşkanı olan tayyıp erdoğana kalsın diye..

  • türkiyem26 Temmuz 2015 22:36

    Allah yar ve yardımcınız olsun vatan evlatları dualarımız sizlerle

  • vatan haini26 Temmuz 2015 22:31

    beden ışıd güçleri de vurulmuyor...ben yanılmam.ısıd bop baz alındığında bop un planlayıcılarının küçük ordusu

  • Akıl almaz olaylar26 Temmuz 2015 22:29

    Anlamadigim yeni hükümet kurulsun meclis karar versin neden eski hükümet yapıyor bu işleri ve neden şimdi şubatta neden veya martta nisanda da olabilirdi niye şimdi Reyhanlı katliaminda veya göze sinir kapısında patlatma bomba sonucunda değilde şimdi kurun yeni hükümeti yapın ne yapacaksınız birde eski hükümet neden bu ciddi meselede tek başına karar alıyor dolmabahce de aynı masada otur kandili heyet gönder sonra ben bombaları de koca soru işaretleri ekonomi çökmüş ne olacağı belirsiz kimse yatırım yapmıyor işsizlik almış başını bizimkiler savaşıyor