E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJet Fadıl'ın şirketine kayyum mu geliyor?---

Jet Fadıl'ın şirketine kayyum mu geliyor?

Jet Fadıl'ın şirketine kayyum mu geliyor?
24 Aralık 2015 - 08:00 borsagundem.com

Dolandırıcılık nedeniyle hapse atılan Jet Fadıl lakaplı iş adamı Fadıl Akgündüz'ün şirketlerine kayyum atanması için başvuru yapıldı

Caprice Gold Istanbul ve Maldivler projelerinde dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd.Şirketi'ne  kayyum atanması için başvuru yapıldı. Yatırımcı 30 mağdur tarafından İstanbul C.Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’na yapılan başvuruda, şirketin içinin boşaltılmasının önlenmesi için kayyum atanmasının gerekli olduğu belirtildi. 
 
SİS PERDESİ KALKAR
 
Kira adı altında faiz geliri ödendiğini savunan mağdurlar adına konuşan avukat Dr. Acun Papakçı, “Kayyum atanırsa Caprice Gold’da yürütülen dolandırıcılığın üstündeki sis perdesi aralanacak. Fadıl Akgündüz başlattığı hiçbir projeyi bitiremedi ve binlerce mağdur yarattı” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • miharbi24 Aralık 2015 08:46

    Peygamberimiz (a.s.),''Müslüman bir delikten ikinci defa ısırılmayandır'' derken,Ey günümüz müslümanı,müslüman görünümlüler seni kaç defadır ısırıyor? Daha ne kadar gaflette kalacaksın?

  • x-men24 Aralık 2015 08:26

    BÖYLE İNSANLARI YOK ETMEK LAZIM... İNSANLARIN UMUTLARINI ÇALANLAR...