E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJesus kulübeye, Kartal yönetime!---

Jesus kulübeye, Kartal yönetime!

Jesus kulübeye, Kartal yönetime!
12 Nisan 2015 - 17:28 borsagundem.com

Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'la masaya oturdu. İsmail Kartal ise takım elbiseyi giyecek, yöneticiliğe terfi edecek.

Bir yandan nefes nefese süren şampiyonluk yarışında İsmail Kartal ve ekibine sonsuz destek veren Fenerbahçe Yönetimi, diğer taraftan gelecek sezonun planlamasını yapıyor.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şampiyonlar ligi marşını çaldırmayı kafasına koyan Başkan Aziz Yıldırım, Avrupa'da başarı için ince eleyip sıkı dokuyor. Öncelikle teknik direktör planlaması üzerinde duran Sarı-Lacivertliler'in başkanı; takımı Devler Arenası'nda başarıya ulaştıracak tecrübede bir isimle el sıkıştı. Geçtiğimiz günlerde gizlice Avrupa'ya giderek Jorge Jesus ile masaya oturan Yıldırım'ın, Portekizli hocayla her konuda anlaştığı öğrenildi.
LİSTE BİLE BELİRLENDİ
Fenerbahçe-Benfica eşleşmelerinden tanıdığı ve hem kulübedeki taktiksel yönetimine hem de takım üzerindeki otoritesine hayran kaldığı Jesus'a ret edilemeyecek bir teklif götüren Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ı da yanından ayırmayacak. Kartal'ın zor zamanlarda kulübe sahip çıkmasını ve özverili çalışmalarını çok takdir eden Yıldırım, İsmail hocaya takım elbiseyi giydirecek ve artık ondan 'futbol takımı üzerinde bir yönetici' olarak yararlanacak. Jesus'un tüm şartlarını kabul eden Fenerbahçe Başkanı'nın Portekizli teknik adamla şimdiden 'gidecekler-gelecekler' listesini bile yaptığı, kısa süre içinde transfer görüşmelerine başlanması için talimat vereceği kaydedildi. (Türkiye)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)