E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJapon başbakanı da dua etti---

Japon başbakanı da dua etti

Japon başbakanı da dua etti
29 Ekim 2013 - 17:24 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in duası sırasında Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin de ellerini göğe kaldırıp duaya katıldı

Konuşmaların ardından tüm isimler sahneye çıktı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve diğer konuklarla birlikte sahnede dua etti. Duanın ardından kurdela kesilerek, Marmaray resmen açılmış oldu.

Marmaray'ın açılış töreninde projenin tüp geçit kısmını tamamlayan Japonya'nın Başbakanı Shinzo Abe, Romanya Başbakanı Victor Ponta ve Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud hem birer konuşma yaptılar hem de açılış sırasında Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte kürsüye çıktılar.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in duası sırasında Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin de ellerini göğe kaldırıp edilen duaya katılması hem tören alanındakileri hem de ekranları başından açılışı izleyenleri şaşırttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)