E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJandarma Genel Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu---

Jandarma Genel Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu

Jandarma Genel Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu
06 Kasım 2020 - 09:53 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada 89 kişi için gözaltı kararı verdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki FETÖ'cü askerlerin mahrem sorumlusu olduğunu tespit ettiği 89 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıkları'nca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda 89 kişinin örgütün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler' olarak adlandırılan yapılanması içerisinde yer aldıklarının tespit edildiği belirtildi.

Haklarında gözaltı kararı verilen 89 şüpheliden 29’unun çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında aktif kamu görevlisi olduğu kaydedildi. Şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 37 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • feto şeytanı06 Kasım 2020 15:25

    fetonun çıktığı yere beton dökseydik ..feto denen  ecnebi şeytan dünyaya gelemezdi..cehennemde abisi şeytanla kadeh tokuşturuyorlardı belki de.. insan katileri caniler..

  • sümüklü feto ve amacı06 Kasım 2020 15:09

     feto ve piçleri her ortama uyum sağlayan hamam böceği gibi değişik kılıklara girerler.. fetonun tek amacı T.C. Yönetimini ele geçirerek, wilson ilkeleri ve sevr antlaşması uyarınca abd ve  ingiltere nin ve batının, israil in istediği şekilde T.C.'yi 20-25 parçaya bölüp güçsüz adacıklar devleti haline getirerek efendisi abd , batı vatikan ve  israil e  T.C.'yi teslim etmektir. sümüklü piç feto bu şerefsizlikler ve vatan hainlikleri için çalışır,, bu feto piçine  uyan alt kademedeki memur vs.yi inanç la dinle kandırır. millette,  her  ne hikmetse böyle bir cahil  yalancı  üç kağıtçı şarlatana uyup peşinden gider.. 

  • ajan kardinal feto06 Kasım 2020 14:53

    abd ve vatikan ajanı  kardinal feto nun ajanları ayıkla ayıkla bitmiyor..ve kardinal sümüklü feto gittikçe güçleniyor..15 Temmuz ne çabuk unutuldu..