E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de yük treni raydan çıktı---

İzmir'de yük treni raydan çıktı

İzmir'de yük treni raydan çıktı
07 Ağustos 2021 - 12:02 borsagundem.com

İzmir'de Turan istasyonu yakınında bir yük treninin 4 vagonunun raydan çıkması nedeniyle Halkapınar-Çiğli arasında İZBAN seferleri gerçekleştirilemiyor

İzmir'den Manisa istikametine giden bir yük treninin 4 vagonu Turan istasyonuna gelmeden raydan çıktı. Bölgede çalışma başlatan ekipler, treni hatta almak için çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan İZBAN'dan yapılan açıklamada, hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle Turan istasyonundan tren geçişinin sağlanamadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor. Halkapınar-Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor."

Tren ters makasa girdi; yolcular tahliye edildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan07 Ağustos 2021 15:04

    Metro yapılması gereken yere yoğun banliyö hattı yapıldı. Muhtemelen geceleri yük trenleri çalışıyor, bakım yapmaya zaman olmuyor. İzmir'i Aydın, Uşak ve Manisa yönünden Anadolu'ya bağlayan hatlar yük için kullanılamıyor bence. Aliağa, Kemalpaşa, Tire, Torbalı vs endüstri bölgeleri ama demiryolu yeterli değil. Ankara-İzmir YHT ile bir nebze sorun çözülebilir. Umarım şehir geçişi 4 hat olarak yapılır.