E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de büyük yangın: Tüm ekipler seferber edildi---

İzmir'de büyük yangın: Tüm ekipler seferber edildi

İzmir'de büyük yangın: Tüm ekipler seferber edildi
08 Temmuz 2021 - 19:19 borsagundem.com

İzmir'in Foça ilçesinde çıkan orman yangınına, ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

İzmir'in Foça ilçesinde, çam ağaçları ile kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgar nedeniyle söndürme çalışmalarında güçlük çekilen yangında, alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.
Foça'nın Ilıpınar ile Gerenköy Mahalleleri arasındaki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

TÜM EKİPLER SEFERBER EDİLDİ

Geniş alanda etkili olan yangına müdahale için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden ekipler, çok sayıda arazöz ile bölgeye sevk edildi. Havadan da 3 helikopter ve 1 söndürme uçağı ile alevlere müdahaleye başlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Foça'daki askeri birliklerin itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi.

İzmir Foça'da orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

YANGIN YERLEŞİM YERİ YAKININDA BAŞLADI

Yerleşim yeri yakınından başladığı belirlenen yangının, ters rüzgar ile ormanın içlerine doğru ilerlediği belirtildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İzmir Foça'da orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

TUNÇ SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Foça Ilıpınar'da makilik alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı. Orman yangın söndürme ekiplerine itfaiye birimlerimizle destek veriyoruz. Yangının evlere sıçramadan söndürülmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyor" dedi.

İzmir Foça'da orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyorİzmir Foça'da orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyorİzmir Foça'da orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

Aydın'da orman yangını! 2,8 hektar kızılçam yandı

 

Mardin’de orman yangını

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)