E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİzmir Fırça'ya borsadan ret---

İzmir Fırça'ya borsadan ret

İzmir Fırça'ya borsadan ret
18 Kasım 2015 - 11:21 borsagundem.com

İzmir Fırça'nın II. Ulusal Pazar hayali suya düştü

Borsa İstanbul Yönetimi, İzmir Fırça'nın 2. Ulusal Pazar'a kabulü için yaptığı başvuruyu reddetti. Şirket, Borsa İstanbul Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem görmeye devam edecek.

Sabah saatlerinde Borsa İstanbul'un aldığı ret kararından sonra İzmir Fırça, yatırımcılarını bilgilendirmek için ikinci bir açıklama yaptı. Şirket neden reddedildiğini bu duyuruda açıkladı.
 
İzmir Fırça'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Yatırımcılardan gelen sorular üzerine 18.11.2015 tarihli İkinci Ulusal Pazar'a geçiş başvurumuzun sonucuna ilişkin işbu açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. 

Şirketimiz paylarının Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar'a kabulü için 09.10.2015 tarihi itibariyle yaptığımız başvurumuz, Şirketimiz paylarında başvuru sonrasında yaşanan düşüş sebebiyle İkinci Ulusal Pazar Esasları Genelgesi'nin III. Maddesinin (b) bendinde yer alan halka arz edilen payların piyasa değeri ile bu payların sermayeye oranı şartını sağlayamadığı anlaşıldığından (7.500.000 TL ve %15 halka açıklık oranı), Borsa İstanbul Yönetim Kurulu tarafından uygun görülmeyerek,  Şirketimiz paylarının  Borsa İstanbul Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem görmeye devam etmesine karar verilmiştir.

İzmir Fırça 1. KAP açıklaması:
 
Şirketimiz paylarının Borsa İstanbul II. Ulusal Pazar'a kabulü için 09.10.2015 tarihi itibariyle yaptığımız başvurumuz Borsa İstanbul Yönetim Kurulu tarafından uygun görülmeyerek, Şirketimiz paylarının Borsa İstanbul Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem görmeye devam etmesine karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 26,70
En Yüksek: 27,22
En Düşük: 26,44
Değişim -0,37 %
FK: 0,00
PD / DD: 12,04
İşlem Hacmi 3.074.237
Toplam Adet: 114.497
Ağırlıklı Ort.: 26,94
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)