E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİzmir Fırça'da iki isme suç duyurusu---

İzmir Fırça'da iki isme suç duyurusu

İzmir Fırça'da iki isme suç duyurusu
27 Aralık 2018 - 17:51 borsagundem.com

SPK, IZFAS pay piyasasındaki işlemleri nedeniyle iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Kurul ayrıca söz konusu kişilere 2 yıllık geçici işlem yasağı uygulayacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret (IZFAS) hisselerindeki işlemlerle ilgili iki kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Kurul ayrıca, söz konusu kişilere 2 yıl süreyle borsalarda geçici işlem yapma yasağı getirilmesine karar verdi.

Konu ile ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul, IZFAS pay piyasasında 27 Mart 2018 ile 3 Temmuz 2018 döneminde gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan Serkan Korkmaz ve Sertaç Ziya Durmuş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kurul ayrıca söz konusu iki kişiye, 2 yıl süreyle borsalarda geçici işlem yapma yasağı da getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CCC28 Aralık 2018 21:48

    İlgili kurumların daha sıkı denetimler ile beraber caydırıcı cezalar uygulamalı yoksa bu böyle gider ki sonunda borsada yatırımcı duasına çıkmak zorunda kalacaklar. Yatırımcı yavaş yavaş borsadan çekilip altına dövize yöneliyor çünkü.

  • Yusuf antispek28 Aralık 2018 17:06

    evet , TÜRKİYE YATIRIM FIRSATI adındaki şahısı bir süre takip edip engelledim, adamlar önce kaldırdıkları kağıdı pazarlayıp dibe vuruyorlar, sonra ver yansın.. 

  • CCC28 Aralık 2018 13:32

    Twitter da T"ürkiye Yatırım Fırsatı" isimli bir şahıs var o da izfas ı övüp durdu ve millete alın diyip durdu. En son da dün İhlgm de dün aynısını yaptı. Bugün de hala daha yapmakta şahıs direkt yatırım tavsiyesi veriyor

  • zeki28 Aralık 2018 10:33

    işe bak mart temmuz arası dolandırıcılığımış asıl dolandırıcılık temmuz ağustos ayında

  • Halo27 Aralık 2018 23:04

    Şikeyi senin gibi fircayi