E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİzinsiz foreks işlemi yapanlar hakkında suç duyurusu---

İzinsiz foreks işlemi yapanlar hakkında suç duyurusu

İzinsiz foreks işlemi yapanlar hakkında suç duyurusu
07 Ekim 2021 - 21:37 borsagundem.com

SPK, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti gerçekleştiren ve bu suça iştirak eden üç kişi ve bir internet sitesinin içerik sağlayıcıları hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) izinsiz foreks işlemi yapan ve bu suça iştirak ettiği belirlenen üç kişi ve bir internet sitesinin içerik sağlayıcıları hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, şahsına ait banka hesaplarını kullandırmak suretiyle izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri belirlenen Tayyip Belge ve Ercan Aslan hakkında Kurul tarafından suç duyurusunda bulunulacak.

Kurul ayrıca, sahibi ve yetkilisi olduğu Furkan Yazılım Reklam Hizmetleri Ticaret'in banka hesaplarını kullandırmak suretiyle izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettiği tespit edilen Osman Arif Toprakoğulları hakkında da suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

SPK bu kararlara ek olarak, "Klas FX" uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları hakkında, izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunmaları nedeniyle suç duyurusu yapacak.

SPK 3 şirketin halka arzına onay verdi

SPK'dan iki şirketin bedelsizine onay

Kur değişiminden etkilenmesi beklenen 20 hisse

Usulsüz işlem yapan İstanbul Portföy'e ceza

Salix Yatırım Holding yöneticilerine suç duyurusu

Vakıf Finansal Kiralama, yüzde 100'lük bedelli için harekete geçti

Derlüks'ten yüzde 10'luk tahsisli sermaye artırımı kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)