E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'den Reza Zarrab açıklaması---

İYİ Parti'den Reza Zarrab açıklaması

İYİ Parti'den Reza Zarrab açıklaması
01 Aralık 2017 - 20:45 borsagundem.com

Meral Akşener'in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti'den, ABD'de görülen ve Reza Zarrab'ın tanık sıfatıyla itirafçılık yaptığı dava ile ilgili açıklama geldi

Meral Akşener'in Genel Başkanlığını yürüttüğü İYİ Parti'den, 'Reza Zarrab' açıklaması geldi. ABD'den devam eden ve Reza Zarrab'ın tanık olduğu davayla ilgili yapılan açıklamada "Millî çıkarlar Reza Zarrab ve benzeri adamlar üzerinden hukuk ve ahlak dışı işler yaparak korunamaz. Ülkelerin millî çıkarları ve devlet sırları, illegal yöntemlerle çalışan Reza Zarrab gibi uluslararası bir kaçakçıya teslim edilemez" denildi.

İYİ Parti’nin resmi sosyal medya hesabından ABD’den devam eden ve Reza Zarrab’ın “tanık” sufatıyla ifade verdiği davayla ilgili şu açıklamalara yer verildi:

1. Türkiye Cumhuriyeti millî çıkarları doğrultusunda elbette tüm dünya ülkeleriyle temas kuracak, alışveriş yapacaktır. Ama bu, kesinlikle hem iç hukukumuza, hem de uluslararası hukuka riayet ederek yapılmalıdır.

2. Millî çıkarlar Reza Zarrab ve benzeri adamlar üzerinden hukuk ve ahlak dışı işler yaparak korunamaz. Ülkelerin millî çıkarları ve devlet sırları, illegal yöntemlerle çalışan Reza Zarrab gibi uluslararası bir kaçakçıya teslim edilemez.

3. Devlet işlerini yürütme kamuflajı altında rüşvet yiyenler, yedirenler ve ona sessiz kalanlar Reza Zarrab'dan farklı değildir. Bu nedenle AK Parti iktidarlarının ve onların bakanlarının utanç verici yöntemlerle iş yaptıkları Reza Zarrab, Türkiye'nin millî meselesi değildir.

4. İktidarın kendini koruma adına Türk Milleti’ni bir paravan gibi kullanmasını utanç verici buluyoruz. Mali sonuçlarının da milletimize fatura edilmesini İYİ Parti olarak kabul etmiyor ve bir kez daha ekonomi yönetimini tedbir almaları konusunda uyarıyoruz.

5. Ülkemiz bunun gibi sahtekar, rüşvetçi ve düzenbazların, mazlum vatandaşlarımızın rızkını yiyeceği bir yer olamaz.

iyi-parti
iyi-parti-reza

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emekci02 Aralık 2017 03:18

    Helal olsun

  • Sdk 02 Aralık 2017 00:24

    Yanında zamanında bayındırlık Bakanlığı yapmış bir koray aydın var karadeniz otoyolu ihalelerinde nasıl 100 kat bedel artışı oluyormuş millet nasıl sövüşleniyormuş bir sor zarrab gibi adam. Bunlar gibi siyasetçiler varken rte 1000 seçim kazanır

  • D.demirkan 01 Aralık 2017 21:09

    GERÇERLERİ SÖYLEYENE SEVERİM. BU VATAN HEPİMİZİN. ÜLKE MENFAATİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE OLMALI.CHP Yİ KINIYORUM AYKIRI İŞLERLE UĞRAŞIYOR ABD BİZİM DOSTUMUZ OLAMAZ.