E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'de şok istifa---

İYİ Parti'de şok istifa

İYİ Parti'de şok istifa
16 Nisan 2023 - 09:23 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in danışmanı Özvarinli, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. AKP Kayseri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda Özvarinli'ye rozetini AKP Genel Başkanı Yardımcısı Özhaseki taktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Özvarinlii "Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla diz dize oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Özhaseki partisinin "Milletvekili Aday Tanıttım Toplantısı"nda konuştu. 

Özhaseki, konuşmasının ardından, yıllarca İYİ Parti'de siyaset yapmış, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanlığını yapmış ama gördüklerinden, yaşadıklarından sonra, 'Burada ben bir saniye bile duramam' diyerek ayrıldığını belirttiği Hasan Sami Özvarinli'yi sahneye davet etti.

Özvarinli, bugün burada olmaktan büyük bir şeref duyduğunu ifade ederek, evvela Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve bütün AK Parti mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

Hayatını Türk milletinin ve Türk İslam davasının zaferi için mücadele vererek geldiği bu noktada, bugün buraya gelmekten şeref duyduğunu belirten Özvarinli, şunları söyledi:

"Sizden ve bu mazi esnasında incittiğim herkesten helallik istiyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve değerli AK Parti ailesinden, hepinizden, kardeşlerimden, sayın bakanımdan helallik istiyorum. Ben, karşı tarafın belki de en çetin ceviz, kaya parçalarından birisi olarak, aldı getirdi sayın bakanım ve bu kutlu davaya tabiri caizse monte etti. Önce size şu sözü veriyorum. Bu 30 gün içerisinde bu kardeşiniz ki hayatımız bunun eserleriyle doludur, durmayacağız. Zafere emin adımlarla gideceğiz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla diz dize oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet etmeyeceğiz."

Burada gençler olduğunu, hatayı gördükleri yerden dönmenin mesuliyetinin bulunduğunu kaydeden Özvarinli, "Her insan doğruyu söyleyemez. Doğruyu söylemek, bir yandan cesaret ister. Ama her insan yanlışı gördüğü zaman oradan sırtını dönmeyi de bilmeli. Biz hem doğruyu söylüyoruz, hem sırtımızı dönüyoruz. Ama ne için, memlekete ihanet çukurunda hizmet etmemek için bugün buradayım. Sizlerle birlikteyim. Önümüzdeki 30 gün boyunca Türkiye kazan, ben bir kepçe, Allah'ın izniyle her yere gidip çalışacağım." diye konuştu.

Özhaseki, AK Parti'ye katılan Özvarinli'ye rozet taktı.

İYİ Partili Aytun Çıray, adaylıktan çekildi

Lütfü Türkkan İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden istifa etti

İYİ Parti'de şok istifa!

İYİ Partili Altıntaş'tan istifa sonrası geri adım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayırlı olur inşallah 18 Nisan 2023 01:30

    Pkk iş yapan serefsiz pkk yanında olan serefsiz bunu ne Müslümanlık kabul eder ne Atatürk kabul eder ne de ben milliyetçi diyen herkes ona ğöre verir cenabı Allah devlet imiz ve milletimize korusun

  • Mucise Reis : )17 Nisan 2023 08:08

    Sizlere ne ? sen çocuna et aldın mı ?..Çocuğun üniversiteye gidince rahatlıkl aokutacan mı ?.. Ev aldın mı? otomobıl aldın mı ? sağlık sorunlarında birikimin bitmeden haklarını alabiliyon mu ? ... :D bırakın saçma sapan işleri. sporcu transferi gibi magazin işler. Kaliteli insanlar her konumda ülkeye kalite getirir verir. Sen kendi cebine bak. Arkadankai ailene ne bırakıyorsun ? neler bırakabiliyon ? kaliteli hayat kurup tatiller eçıkıp gezebiliyon mu? 1 ağaç görmeden ömrü giden insanlardan olmasın ailen... bir tiyatroya gidebiliyon mu? boğazda 1 çay içip, ailen ile bir kebapçı, dönerci de yemek yiyebiliyon mu ? :D ya siz kendi sorunlarınızı tartıştıramıyor, abuk subuk siyasilerin tartıştığı konuları birbirinizle kavga ederek tartışıyornuz :D yaa Sizin sorunlarınızı tartışanları destekleyin, partisi önemsiz. Yoksa çok sürünürsünüz ailecek... Bak Depre oldu diyor adam , sıfırladım hayatımı diyor. borçlarım var asgari ücretle hayata başlıyorum diyor... Sen aileni düşün, ailen için iste

  • Asuman 18 Nisan 2023 01:26

    Bence guzel yazmiş ama vatansız daha iyi mi deprem oldu battaniye fiyatları ve vicdansiz ev sahiplerin kira artiş bu yapan biz önce hatayı kim birakın. Sonra Müslümanlık mi

  • Fahrettin koç ankarz17 Nisan 2023 00:28

    Mahsur yavaş istifa etmesi ve iyi parti Ankara millet vekil istifa edecek herhalde

  • Ata17 Nisan 2023 09:07

    Fahrettin, önce Türkçe’yi öğren sonra yazı yaz derim.

  • Ayse 17 Nisan 2023 00:13

    Meral hanım sen istifa edecek mi sın yoksa pkk mi

  • borsacı16 Nisan 2023 22:27

    iyi parti özü sözü farklı .liderler içinde en tutarsız  konumunda masadan kalkıp 2 saat sonra masaya dönen parti lideri olarak tarihe geçti ,inanlar güvenenlerin ümitleri bitmişdir ,hdp bu ülkenin kan düşmanı can düşmanı pkk terörürünün destekçisi ile aynı partide olması zaten iyi partiyi kanıtlıyor seçmen bu sahtekar milliyetçiye itibar etmemeli.

  • Ramiz16 Nisan 2023 21:50

    IYI ne demek kayı boyumu diyorsun ben çok iyi partiyim mi Sen Ülkücüyüm deyince eşşekler güle güle bayılıyor İyiyim desen sen sus başkaları söylesin Yani bir halta yaramazsınız

  • dalya16 Nisan 2023 20:15

    vatan sevgisi var demekk helal olsun

  • bir dost16 Nisan 2023 19:39

    parti parti gezen dönekleri … omurgasızlar sınıfına koyuyorum …

  • BİR DOST16 Nisan 2023 22:32

    Millet vekili listeleri açıklandığında zaten  kimin kimin hesabına çalıştığı ve fetö'nün siyasi ayağı açıkça ortaya çıktı. Hepsi de fırıldak, ajan, troll, aynı senin benim nikimi kullandığın gibi. 

  • Ali Zavlatan 16 Nisan 2023 21:35

    İp.in başındaki ve onun yakınındakinin alayı dönek ve binbir surat değil mi ?

  • caner16 Nisan 2023 18:53

    Dik dur REİS, Ölümüne seninleyiz

  • Hurdacı16 Nisan 2023 17:01

    Ülkemizi zor gunler bekliyor. Şu anki yönetim devam etse dünü arayacaz gibi  Kemal gelse her kafadan bir ses çıkacak altı kişiler her an kafamıza Anayasa kitapçığı yeme korkusu ile yaşayacağız . ALLAH sonumuzu hayreylesin.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA16 Nisan 2023 15:13

    Ben zannetmiyorum iyi parti % 3 oy oranını geçsin.Sonra aklı başında birisi meral akşener in tüm konuşmalarını dinlesin bir tane ne proje ne vizyon ne de incir çekirdeğini dolduracak söylemleri var.ancak mevcut olan güzel şeyleri batırmaya geliyoruz diyor.

  • azmi16 Nisan 2023 14:58

    Aday Listesi 19 Nisan günü mü kesinleşiyordu

  • fafa16 Nisan 2023 13:34

    Kayseriliden iyi partili çıkmaz!

  • Cemal16 Nisan 2023 12:31

    Teröristle yanyanaduraca sonra vatan millet sakarya Sen zaman ve para kaybısın sayın Akşener

  • AHMET ÖZBİR16 Nisan 2023 11:21

    VATANA sevda böyle olur, TERÖRİSTLERİN desteklediği ittifakta yer almak TÜRK'E GÖZYAŞIDIR.

  • MD16 Nisan 2023 10:12

    Seçime kadar partide sadece meral aksener kalacak

  • Mucise Reis : )16 Nisan 2023 10:04

    Bu işlerin görüneni var, gerçek yüzü var. bazı par ababaları dünyada siyari partilere kendi insanlarını yerleştirirler. ABD de öyle mesela, kendi yakın insanlarını desteklerler, sıfırdan bazı yerlere getirirler, önemli merci konumlardada bu kişiler turuva atı misali kullanılır. dünya böyle dönüyor. Atıyorum ülkemizde x abd  yatırımcısı türk işinsanı kankasına gelınce, işerli böyle çözdürdütüp hızlandırabiliyor.. yada abd ye giden türk iş insanı kankası abdli firma tarafından abd de işleri bu kilit kişilerc eçevriliyori hasal hukuku işler ama hızlandırılabiliyor. o bakımdan ülkemizdede bu tarz kilit kişilerin vefa borçları ile bazı konumlara geldiği partilere girdiğini düşünmemek imkansız :D yasa dışı bişe yok, yasal hukuki zemin...

  • Mucise Reis : )17 Nisan 2023 08:03

    Şair demiş ki, her parti içerisinde bazı kilit noktalarda  yıldızı parlamamış kişileri beslenir. bu kişiler her parti içerisinde olabilir. etgin ve iyi yerlere gelmesi umut edilir. 100 kişi ise, 10 kişi bunu başarabilir. sonrasında sen ehrhangi bir parti ayda hükümette bu kişiler ile ilişkilerini iyi tutarsın iş insanı olarak. dünyada bu böyledir. gerek kendi, gerek başkalarının işlerini rahatlıkla halledersin. bazen kendi işlerin ,bazen başkalarının işleri. herşey hukuki ve yasaldır. bir babanın oğlularının 4 farklı partiye girip, sonuçta kazanan ortaya çıkınca 1 oğlunun aracılığı ile babanın işlerini siyasi olarak görmesi gibidir bu durumlar. Hala anlamıyorsan, ya anlamak istemiyorsun, yada x partiye lafmı sokuyor diye kelime kelime analiz ediyorusan, yada allah vergisi kafan bu kadar basıyor algı olayın düşük. :D

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL16 Nisan 2023 15:11

    Resmen zırvalamışsın sen şu yorumundan bir şey anladı isen bizde anlarız.