E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİyi Parti'de FETÖ tartışması: Özdağ disipline sevk edildi---

İyi Parti'de FETÖ tartışması: Özdağ disipline sevk edildi

İyi Parti'de FETÖ tartışması: Özdağ disipline sevk edildi
29 Ekim 2020 - 17:35 borsagundem.com

İyi Parti İstanbul milletvekili Ümit Özdağ partisinin disiplin kuruluna sevk edildi.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partiye ve İstanbul İl Başkanına yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Özdağ'ın parti disiplin kuruluna sevkini, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz yazılı bir açıklama ile duyurdu.

Poyraz açıklamasında şunları kaydetti;

"İyi Parti İstanbul Milletvekili sayın Ümit Özdağ’ın, partimiz ve İstanbul İl Başkanımız ile ilgili açıklama ve ithamları, kamuoyunun malumudur.

Gelişmeler üzerine, İl Başkanlarımız ve 108 İlçe Başkanımız, “Disiplin sürecinin” başlatılması yönünde talepte bulunmuştur.

Genel Sekreterliğimize yapılan başvurular, bugün Sayın Genel Başkanımıza iletilmiş,
Sayın Genel Başkanımız da, başvuru ve talepleri değerlendirerek, Sayın Ümit Özdağ’ın Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir. Milletimizin bilgisine saygı ile sunarız."

İYİ Parti'de FETÖ tartışmasına soruşturma

İyi Parti'nin İl Başkanı'ndan, Millletvekili'ne suç duyurusu

İyi Partili Özdağ'a ihraç talebi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Taş30 Ekim 2020 08:15

    Fetö artıkları her yemeğin içine sızıp tadını bozmaya devam ediyorlar Burdan her Türk vatandaşına diyorum ki bu hayinlere asla acımayın Allahın dinini kullanıp Abd ye casusluk yapıyorlar

  • Bekir30 Ekim 2020 00:14

    Zaten parti TOPLAMA..IDI..HER TIP.ADAM VARDI.ADINI.ULKUCU KOYDULAR AMA HIC ALAKASI..YOKTU..SONUC KACINILMAZ.MAYA TUTMAZ

  • Pala30 Ekim 2020 00:10

    Evet bu parti koktu.. ist.vekilinin..APO..VE.LEYLA ZANA ILE ILGILI..TIVETLERI..OKUYUN..ULKUCU BOZUNTULARI..MHP.yi DE AGZINIZA.ALMAYIN.

  • jurt29 Ekim 2020 23:55

    İYİ PART,NİN BİTİŞ DÜDÜGÜ CALDI EVET ÖZDAG  MERAL HANIMI 3 SEFER UYARDIM DİYOR  YALAN SÖYLEYECEK ADAMA BENZEMİYOR 

  • halk29 Ekim 2020 23:51

    meralbaşkan ya ümit özdag haklı cıkarsa  istifa edecekmisiniz  cok refans  parti itibarı kaybolacak  cok sıkıntı  işin içinden nasık cıkacaksın tek taraflı hüküm vermeyin 

  • Alparslan29 Ekim 2020 21:11

    BEN MHP yeGONUL VERMISKEN..BU KADIN ANAP ta idi DAHA SONRA DYP ye gecti..simdi kalkmis..BanaULKUCULUKTEN.DEM.....VURUYOR..SEN.SN.DEVLET BEYIN..HATLARINDAN..BIRISISIN.........ZATEN ADAM..SOYLEDI..BU VEFASIZ...BIRI..ANADOLUDA BIR LAF...vardir.BIR INSAN EKMEK YEDIGI.. .CANAGIA...........E..HAYIR.GELMEZ.......ULKUCULUGU HER INSAN TASIYAMAZ..TURKUCU BUNLAR.

  • Hakan29 Ekim 2020 20:19

    U.ZDAG HARCADANIZ BILE MIDEM BULANDI BU PARTIDE..BEN YINE YUVAYS..DEVLET BEYDEN..OZUR DILER.GERCEKTEN DEVLET GIBI ADAMMIS KIYMETININ BILEMEMISIZ..ACI ITIRAF.

  • Boncuk29 Ekim 2020 19:43

    Ümit Hoca, vatanseverliği tartışılamayacak, boş konuşmayan, duruşunu yıllardır bozmamış, aldanmamış, aldatmamış, bu ülkenin yetiştirdiği önemli bir değerdir. Koray Aydın ve tayfasının yiyemeyeceği kadar da büyük bir lokmadır. Herkes haddini bilsin.

  • Alp29 Ekim 2020 20:15

    Aynen katiliyorum....yanliz partideki ..ulkucu gorununmlu..yalakalardan dedtek yok..harcanmada bari.

  • İşler iyice karıştı29 Ekim 2020 19:03

    İP genel başkanı ve parti teşkilatlarının Buğra Kavuncuyu cansiperane savunarak, partinin en önemli kurucularından birisini, bazı gerçekleri işaret etmesi nedeniyle, apar topar disiplin kuruluna sevk etmesi, zaten mevcut olan şüphelerin güçlenmesine neden olmuştur.

  • Rabia 4 29 Ekim 2020 18:45

    AKP gitmeden, feto siyasi ayağı ortaya çıkmaz. çıkacak olsaydı zaten çıkardı. Hala ortayad açıkmıyorsa, seçimlerden sonra ortaya çıkacaktır. Herkesde biliyor zaten. sokakdada böyle konuşuluyor. zamanında olimpiyat sahalarını dolduranlarıda biliyoruz. youtubede binlerce video var.... çok aramaya gerek yok. başka bir partili olsa, zaten yuz kere videosu ortaya çıkar sabahın 6 sında göz altına alınırdı..tıraş bu işler

  • DOĞRU KARAR29 Ekim 2020 18:31

    ben ümit özdağın iyi partiyi sabote etmek için bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum amaç iyi partiye zarar vermek camur at izi kalsın mhp ve akpnin oyunu bu

  • muadı 29 Ekim 2020 18:22

    meral hanım niye özdagın dedgi cıkarsa  siz istifa edecekmisiniz hemen hüküm vermey,n sonucu bekleyin öfkeyle kalkan zararlı cıkar

  • fafa29 Ekim 2020 18:09

    Bir parti yeni kuruluyorsa bazı konularda hassas olmalıdır.Kavuncu'nun o göreve getirilmesi hata idi.Özdağ ihraç edilse bile artık bu iş koktu.