E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİtalyanlar duyurdu! Galatasaray'a Brezilyalı orta saha geliyor---

İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'a Brezilyalı orta saha geliyor

İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'a Brezilyalı orta saha geliyor
24 Temmuz 2021 - 20:34 borsagundem.com

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Parma forması giyen Brezilyalı oyuncu Hernani'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

PSV Eindhoven yenilgisinin ardından transferde atağa kalkan sarı kırmızılılar; Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Sacha Boey transferlerini KAP'a bildirirken İtalyan basınından önemli bir iddia ortaya atıldı.

Rumen Nicolae Stanciu'nun transferinde son anda kulübüyle anlaşamayan Galatasaray, bu bölgeye oyuncu arayışlarını hızlandırdı.

TRANSFERİN BİTMESİ YAKIN

24 yaşındaki Cicaldau'yu İstanbul'a getiren sarı kırmızılıların, bir orta saha oyuncusunu daha kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Serie A'dan düşen Parma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hernani, adım adım Galatasaray'a geliyor.

ASLAN, CAGLIARI'Yİ DEVRE DIŞI BIRAKTI

Cagliari'nin de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Hernani'nin, sarı kırmızılı takıma daha yakın durmasıyla Cagliari ihtimalinin devre dışı kaldığı ve Galatasaray'ın transferi kısa sürede bitirmesinin beklendiği belirtildi.

Eylül 2020'de Zenit'ten Parma'ya 6.5 milyon Euro bonservisle transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibinde çıktığı 69 resmi maçta 8 gol, 7 asistle skora katkı sağladı.


ALTI TRANSFER AÇIKLANDI

Şu ana kadar Barış Yılmaz, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'le sözleşme imzalayan sarı kırmızılılar; Sacha Boey, Cicaldau ve Patrick van Aanholt'u da KAP'a bildirmişti.

Galatasaray, Hernani'yi kadrosuna katması durumunda bu sezonki 7. transferi olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ25 Temmuz 2021 20:53

    büyük balık ve gelir kaçmış sen al o futbolcuları tursusunu kur ve yine ligde şampiyon olurlar bunu da başarı sayarlar kendilerini avutur ceplerini doldururlar.yazıklar olsun.

  • izzet BAŞ25 Temmuz 2021 16:16

     TÜRK liginde yerli ,milli  takım yok artık??????? DÜNYA KARMASI (SÖZDE) FENER;GS,BJK, var.....    TURGAYLI,CAN BARTULU, METİN OKTAYLI, LEFTERLİ, RIDVANLİ,TANJULU, FEYYAZLI.......... TAKIMLAR BİTTİ........ 

  • a25 Temmuz 2021 14:46

    fatih terim istifa psv maçından önce alsaydınız ya rezil ettiniz galatasarayı

  • Dunyanin futboldan en iyi anlayan insani benim25 Temmuz 2021 10:42

    Bugune kadar gs ye 100 topcu aldirip 99 unda karavana atan adama imparator derseniz...daha coook beklersiniz

  • Bir yorum25 Temmuz 2021 10:22

    Bunun adam olacağı yok.  

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Temmuz 2021 21:17

    Fatih Terim in ne özelliği var söylermisiniz.4 senedir takımın başında 40 tane futbolcu transfer etti ne yaptı .bundan sonrada bir şey yapacağını hiç zannetmiyorum.şampiyonlar liginden elenmesi % 99,5 iken isterse 10 transfer yap kimin için yapıyorsunuz.başta bu takımın başında Fatih Terim gitmelidir.sonra transferler de zamanında yapılmalıdır.

  • Kayra24 Temmuz 2021 21:15

    Halk çocuğuna dondurma alamıyor, bunlar baldırı çıplak gavurlara dünyaları veriyor