E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİtalyanlar duyurdu... Burak Yılmaz'a dünya devi talip!---

İtalyanlar duyurdu... Burak Yılmaz'a dünya devi talip!

İtalyanlar duyurdu... Burak Yılmaz'a dünya devi talip!
24 Haziran 2021 - 09:31 borsagundem.com

İtalyan medyasında çıkan habere göre Milan, Lille'in Fransa Ligue 1'deki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan milli futbolcu Burak Yılmaz'la ilgileniyor.

İtalyan devi Milan, transfer döneminde kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek istiyor. Tuttomercato'nun haberine göre Milan, Lille'de geçen sezon Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'le beraber PSG'nin önünde şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz ile ilgileniyor.

35 YAŞINDA RÜYA GİBİ BİR SEZON GEÇİRDİ

35 yaşında ilk Avrupa deneyimini yaşayan Burak Yılmaz, Lille formasıyla çıktığı 32 maçta 18 gol ve 5 asistlik performans sergiledi ve özellikle Fransa'da birçok kez ayın futbolcusu ödülü kazandı, spor gazetelerinde manşetleri süsledi.

Burak Yılmaz'ın Lille ile olan sözleşmesi Haziran 2022'de sonra erecek.

TFF Başkanı Özdemir'den 'Şenol Güneş' kararı!

 
 

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum24 Haziran 2021 12:25

    Kendine kulüp arıyor da medya maymunlarına da def çaldırıyor.  Mesele bu kadar basit!  Ora sahayı topsuz geçip top bekledi!

  • RAMO CANCAN24 Haziran 2021 10:13

    Sabah sabah hiç güleceğim  yok idi.adamı milli maçta kıpırtdatmadılar bile.eli belinde üç maçta sahada yürüdü durdu kimsede ne yapıyorsun diyemedi.boş kaleye dahi gol atamayan birini kim alacak şaşarım.