E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya’da hükümet yetersiz kalınca mafya harekete geçti---

İtalya’da hükümet yetersiz kalınca mafya harekete geçti

İtalya’da hükümet yetersiz kalınca mafya harekete geçti
11 Nisan 2020 - 09:45 borsagundem.com

İtalya’da korona virüs can almaya devam ederken; yaşanan ekonomik kriz nedeniyle parası tükenen aileler için mafya devreye girdi. İtalyan mafyası üyeleri parası biten kişileri tek tek tespit ederek, gıda ve para yardımında bulundu.

Korona virüs (Kovid-19) İtalya’da can almaya devam ederken, ülke ekonomisinin oldukça kötüye gitmesi ülkedeki mafyayı harekete geçirdi. İtalya’daki mafyalar, ülkenin Campania, Calabria, Sicilya ve Pugliya gibi maddi olarak iyi durumda olmayan bölgelerde yaşayan insanlara yiyecek yardımı yapmaya başladı.

Durumun ardından İtalyan siyasiler hükümeti uyararak "Daha iyi bir tedbir alınmazsa mafya yönetimi ele geçirecek" denildi.

'MAFYALAR HALKIN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİREBİLİR'

Calabria bölgesindeki Catanzaro Savcılığı’ndan Nicola Gratteri, "Bir aydan fazla süredir kafeler, dükkanlar, restoranlar kapalı durumda. Milyonlarca insan bir aydan fazla süredir gelir elde etmiyor ve ne zaman tekrar çalışmaya başlayabilirler bilmiyorlar. Eğer hükümet devreye girmezse, mafyalar insanlara sağladıkları hizmet ile halkın kontrolünü ele geçirebilecek" ifadelerini kullandı.

İtalya’da 3 milyon 300 bin kişinin işsiz kaldığı düşünülüyor.

İTALYA’DA SON DURUM

İtalya’da korona virüs nedeniyle 18 bin 279 kişi yaşamını yitirirken; virüs tespit edilen vaka sayısı da 143 bin 626’ya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semih bilgiç11 Nisan 2020 12:29

    Devletin sonu mu geliyor.

  • : )11 Nisan 2020 11:15

    ABD den meksika uyuşturucu ticareti yapan baron, abd sınır köylerine üs kurmuştu. köylerde herkeslere hibe evler verdi. para verdi. çifçilere nakıt hibe verdi. sonrasında 5 yıl sonra köydekiler mafya babasına adeta tapıyordu. güvenlik güçlerine karşı kalkan ediyorlardı kendilerini. mafya para veriyorsa, illaki karşılığını fazlası ile gün geldiğinde alır. çok meşhur barondur araştırınca ismini bulursunuz : ))

  • Kolihek11 Nisan 2020 12:21

    Pablo ile beraber gebermişlerdir. Birşey üreteyim yok. Bu israildekiler çölde bile gıda yetiştiriyor ilimle. Güney Amerika insanları ye iç eğlen karnaval yap. Tembeller ucuz, kısa yolla zengin olmak isterler

  • Serkan11 Nisan 2020 11:31

    Pablo escobar

  • Mesut kaya 11 Nisan 2020 10:44

    Haberi okuyunca BABA filmi aklıma geldi nedense.

  • resmen11 Nisan 2020 10:40

    mafya bu günü bekliyormuş resmen