E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu feshetti---

İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu feshetti

İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu feshetti
21 Temmuz 2022 - 19:45 borsagundem.com

Başbakan Draghi'nin ikinci kez istifa ettiği İtalya'da, Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu feshederek erken seçim sürecini başlattı

İtalya'daki siyasi krizden erken seçim kararı çıktı. İtalya'da dün senatoda yapılan oylamada güvenoyu almayı başaran Başbakan Mario Draghi'nin bir hafta arayla ikinci kez istifasını sunmasının ardından Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella parlamentoyu feshetti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MARHALET KUŞUÖTMEZ21 Temmuz 2022 21:28

    İtalya ve ispanya da issizlik % 25-30 arasında ekonomileri berbat .tüm ab ülkelerinin tarihlerine baktınızda her biri bir ülke veya ülkelerin kaynaklarına çökerek milyonlarca insanları katledip kendi ülkelerine getirerek zengin olmuşlar ve sömürmeye de devam ederler iken artık bu sömürüyü abd rusya ingiltere çin ve fransa yapmakta olup diğer ülkere hiç bir şey verdirmiyorlar .yakında italyan bir kaç ülke ekonomik krizden dolayı zor durumda kalacaklardır.

  • italya21 Temmuz 2022 21:22

    Muhtarlar merkezi yönetimin yabancılara tapu vermesini bir kenara bıraksın da mahallelerinde yabancılara günübirlik kiraya verilen evlere baksın. 

  • ALİ KODUŞ21 Temmuz 2022 21:26

    senin anlattığın konu ile bu yazının ne alakası var.