E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya Başbakanı Mario Draghi istifa edeceğini açıkladı---

İtalya Başbakanı Mario Draghi istifa edeceğini açıkladı

İtalya Başbakanı Mario Draghi istifa edeceğini açıkladı
21 Temmuz 2022 - 10:35 borsagundem.com

Siyasi çalkantıların ve belirsizliğin devam ettiği İtalya'da dün yapılan güven oylamasından çıkan sonuç, "Hükümet dağılma riskiyle karşı karşıya" yorumlarının yapılmasına sebep olurken bu sabah Draghi istifasını açıklayacağını duyurdu.

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ve üç koalisyon partisinin hükümetine verdiği desteği geri çekmesinin ardından Matteralla'yı niyetiyle ilgili bilgilendireceğini açıkladı.

İtalya’da güven oylamasından zaferle ayrılan Draghi ile ilgili bu sabah bir son dakika açıklaması geldi. Draghi parlamentoya, bugün istifa edeceğini açıkladı.

İtalya erken seçime bir adım daha yaklaştı

 

Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya

 

İtalya'da Başbakan Draghi istifa etti, Cumhurbaşkanı reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )21 Temmuz 2022 12:02

    Olmaz, daha iyi başka bir aday yok italyada... çözerse gene diragi çözer :D ... Başka yönetecek kapasitede biyi mi var italyada sankı :D ....

  • ALİ KODUŞ21 Temmuz 2022 11:21

    Daha beter olacaksınız bunlar sizlerin en iyi günleriniz.AB topluluğu almanya ve fransa nın diğer ülkeleri köleleştirdiği bir tuzak topluluğudur.