E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya Başbakanı: ArcelorMittal ile İtalya yüzyılın yasal savaşı için hazır---

İtalya Başbakanı: ArcelorMittal ile İtalya yüzyılın yasal savaşı için hazır

İtalya Başbakanı: ArcelorMittal ile İtalya yüzyılın yasal savaşı için hazır
08 Kasım 2019 - 09:18 borsagundem.com

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, İtalya hükümetinin, çelik üreticisi Ilva'yı satın alma taahhüdünden geri döndüğü takdirde ArcelerMittal ile hesaplaşacağını açıkladı

Devlet televizyonu RAI'ya konuşan Conte, "Hukuki bir savaş olursa hepimiz kaybederiz, ama gerçekleşmesi gerekiyorsa, bu yüzyılın hukuki savaşı olacak" dedi.

ArcelorMittal, bu hafta, hükümetin lva'nın devasa Taranto tesisine yönelik çevre kirliliği kovuşturmasında dokunulmazlık sağlayan yasal bir kalkanın yenilenmemesi nedeniyle anlaşmadan çekildiğini açıklamıştı.

ArcelorMittal İtalyan çelik şirketini almaktan vazgeçti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Daha zalim08 Kasım 2019 11:28

    Nerede çokluk orada kanun kuralsizlik. Mesela çin hindistanda insanın, doğanın kıymeti yok. Alt insandır bu milletler. Hintli firma doğayı talan etmek için yasal dokunulmazlık istiyor. Hayvan daima hayvandir. Abd yi sevmiyorum ama bu budist, ateist, deist bilmem ne ist çin ve hindistan abd yi aratır zalimlikte. Yüce Allah cc kitabında peygamber efendimiz araciligiyla tanrı inancı olan zayıf rumların mecusi güçlü iranlılara karşı zafer kazanacağını müjdelemiştir. Sakın yanlış anlaşılmasın abd ci değilim ama Allah ilah inancı olan kavimleri dinsizlere tercih ediyor. Mecbur kalmadıkça aksi gerekmedikce tanrı kavramı olan batı toplumlarını daima böcek yiyen, cenine neler yapan, ineğe tapan , 300 milyon tanrısı olan uzak doğu toplumlarına tercih ederim.

  • Hale08 Kasım 2019 10:45

    İtalyanlar da Türkler gibi ahlaksız yönetici seçiyor. O yüzden Almanya, Fransa ve İngiltere'den çok geride kalıyorlar.