E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasalarıİsviçre merkezli şirket Venezuela ile petrol ticaretini durduruyor---

İsviçre merkezli şirket Venezuela ile petrol ticaretini durduruyor

İsviçre merkezli şirket Venezuela ile petrol ticaretini durduruyor
18 Şubat 2019 - 08:58 borsagundem.com

İsviçre merkezli Trafigura, Venezuela'nın devlet petrol şirketi PDVSA ile ticaretini durduracağını açıkladı

Küresel emtia firması olan İsviçre merkezli Trafigura, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Venezuela devlet petrol şirketi PDVSA'ya ambargosundan sonra Venezuela ile petrol ticaretini durduracağını
açıkları.

Ticaret Bakanlığı 'Blog'unda yer alan ve PDVSA kayıtlarına göre Trafigura'nın 2018 yılında yaklaşık 34.000 varil/gün petrolü Venezuela'dan alarak çoğunlukla ABD ve Çin'e satmıştır.

Trafigura'nın yaklaşık yüzde 25 hisse sahibi olduğu Hintli rafineri şirketi Nayara Energy'nin Rus Rosneft aracılığıyla Venezuela petrolü almaya devam edeceği belirtildi.

2018 yılının son çeyreğinde PDVSA'nın 1,45 milyon varil/gün petrol ihraç ettiği, bu miktarın 225 bin varil/gün kısmının ticaret şirketleri aracılığıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zorba 18 Şubat 2019 23:19

    nasrettin hocanın kıssadan hisse güzel bir hikayesi var. hikaye şu! hocanın evine hırsız girmiş. ne var ne yok almış. hoca çaresiz.. millet hocaya geçmiş olsun diyeceğine','  y ahu hoca insan camlarını kontrol etmezmi,''kim, kapıyı kontrol etmeden yatılırmı? '' vs  vs  hoca bakmış milletten kurtuluş yok ''YAHU DEMİŞ HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK? toplam taş patlasa 150 yıllık bir ülke, dünya idare ederken, yüzlerce yillik medeniyetlere ev sahipliği yapanlar hala figüranı oynamaya devam ediyor. halkına adil ve adaletli olmayanlar, menfaatleri uğruna halk larına ihanet edenler, bu dünyada hep figüranı oynamaya devam ederler. onun için güçlu olmak, HALKINA ADİL ADALETLİ OLMAK VE PAYLAŞILIMCILIKTAN GEÇER.kısacası İĞNE ÇUVALDIZ HİKAYESİ her dönem geçer akçedir.

  • YUSUF KALEKAPİSİ18 Şubat 2019 12:00

    ABD nin köpekleri.bunlarda vanpir ülkeler.fakir ülkelerin kaynaklarını, ekonomilerini ve kanlarını asırlar boyu içe içe ve sırtlarına bir vanpir bir kene gibi yapıştılar yine de sırtlarından inmediler.yoksa nasıl zengin olacaklar.