E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsveç'te alçak saldırı---

İsveç'te alçak saldırı

İsveç'te alçak saldırı
21 Ocak 2023 - 17:54 borsagundem.com

İsveç'te İslam karşıtı aşırı sağcı Rasmus Paludan iğrenç bir provokasyon gerçekleştirdi. Stockholm polisinin koruması altındaki Paludan, İslam'ın kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'i yaktı

İsveç'te İslam karşıtı aşırı sağcı Rasmus Paludan, Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iğrenç eylemini polis koruması altında gerçekleştirdi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık22 Ocak 2023 09:32

    Bunların demokresı anlayışı ve medeniyeti bu şaşırmamak lazım yobazlar cunku

  • hakukutikutiku22 Ocak 2023 00:04

    İSVEÇ  MECLISINI  BU EYLEMME GÖZ YUMDUGU VE MECLİSE BÖLE VARLIGI ALDIGI İÇİN VE BU EYLEMCİ SIFATSIZ CANLI VARLIĞI YAPTIKLARI İÇİN KINIYORUM.  İSLAM DİNİ , HUZURDUR-BARIŞTIR-SEVGİDİR-BİLİMDİR-YOL GÖSTERMEKTİR-GELECEKTİR

  • Cihan Cihan 21 Ocak 2023 22:13

    Neden biz büyük elçimizi geri çekip İsveç elçisini göndermedik nota vermek böyle olmali o zamanda İsveç ne yaptiğini anlamali bizde İsveç Cumhurbaşkanı maket ini büyük elçinin önünde asalim ayni zamanda da büyük elçiyi sınır dışı edelin

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA21 Ocak 2023 20:30

    Bence yüce ALLAH intikamını fena alacak bakın görün yakında büyük bir ya nükleer savaş olacak yada büyük bir kar ve yağmur yağdırmayarak geniş çaplı kıtlık olacak tüm canlıların çoğu ölecekler.Bu dünya nın tek sahibi vardır o da yüce ALLAH tır.Onu yeterki kızdırılmasın onun kızğınlığı çok fena olur hepimiz yanacağız.Bu olaylar öyle eften püften olarlar değildir.

  • ALİ KODUŞ21 Ocak 2023 19:53

    DÜNYA DAKİ TÜM MÜSLÜMAN ÜLKELER İSVEÇ BÜYÜKELÇİLERİNİ GERİ GÖNDERSE VE İLİŞKİLERİNİ KESSELER İDİ BUNLARI YAPAMAZLAR İDİ.BENCE BU OLAYLARIN ARKASINDA ABD VE YANDAŞLARI VARDIR.BİZİM MMUHALEFET PARTİLERİNDEN NEDEN SİDDETLİ KINAMALAR YOKTUR.EĞER BİZ ALLAH IN KİTABINA SAYGI GÖSTERMEZ İSEK O DA BİZE SAYGI ASLA GÖSTERMEZ.YAĞMUR VERMEZ KAR VERMEZ.AÇLIKTAN SUSUZLUKTAN GEBERİP GİDERİZ.

  • AHMET ÖZBİR21 Ocak 2023 19:15

    KÂFİRİN şeddelisi, soysuz kahpeler, Cenab-ı Allah'ın kelamı olan Kur'ân-ı Kerim'i yakmanın karşılığı EBEDİ CEHENNEM'dir. Ancak Rabbim'den dileğim bu alemden geberip gitmeden PARAMPARÇA edildiğini haberlerde görmemiz en büyük temennimizdir. Millet ve Ümmed olarak ZALİM, İSLÂM DÜŞMANI BATI MEDENİYETİ'nin içyüzünü görmüş olduk. Kahrolsun Mukaddes Kitabımızı yakanlar, hazmedemeyen soysuzlar, imansız kâfirler. Yaşasın Allah'a ve Resûlü'ne sevdalı mü'minler.

  • baran21 Ocak 2023 18:49

    Alçaklık bunların kanında var!  Hak ile Batılın mücadelesi Kıyamete dek sürecektir.  Nasıl bir kukla ve zavallı olduklarının ya da bu hale getirildklerinin resmidir.  Avrupa  Milletilerinin hiç birinin bu ahlaksızları tasvip ettiğini sanmam fakat o hale getirilmişler ki ses çıkaramıyorlar.