E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsveç devlet televizyonunda YPG/PKK propagandası yapıldı---

İsveç devlet televizyonunda YPG/PKK propagandası yapıldı

İsveç devlet televizyonunda YPG/PKK propagandası yapıldı
25 Mayıs 2022 - 23:27 borsagundem.com

İsveç devlet televizyonu SVT, PKK'nın uzantısı YPG'nin ele başı Salih Müslim'le bir röportaj yaptı. Müslim, röportajda İsveç'in YPG'yi asla bir terör örgütü olarak kabul etmeyeceğini öne sürdü

İsveç devlet televizyonu SVT, YPG'nin ele başı Salih Müslim'le yapılan röportajı yayımladı.

İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda Türkiye'nin endişelerini dile getirdiği bir dönemde SVT'ye röportaj veren terör örgütü elebaşı Müslim, İsveç'e güvendikleri yönünde ifadeler kullandı.

"İSVEÇ, YPG/PKK'YI TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMEYECEK"

İsveç devlet televizyonunun haberinde, terör örgütü elebaşı Müslim'in, Kuzey Avrupa ülkesinin NATO üyeliği için YPG'yi asla bir terör örgütü olarak kabul etmeyeceğini, Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki taleplerine olumlu karşılık vermeyeceği iddiasına yer verildi.

PKK İLE İLGİLİ SORUYA YANIT VEREMEDİ

Terör örgütü elebaşı Salih Müslim'in, muhabirin YPG'nin PKK'ya bağlı olup olmadığı yönündeki sorusuna yanıt vermek istemediği de görüldü.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASI YAPILDI

İsveç devlet televizyonunun bölgede çektiği görüntülerde terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın birçok yerde asılı fotoğrafları da dikkati çekti.

İbrahim Kalın'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması

 

Erdoğan 'yeni operasyon' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sözün Özü05 Haziran 2022 21:26

     Salih Müslüm yüksek okul eğitimini Türkiye de yapmış bir terörist bunu iyi bilin.......... Bağrımızda yetişen yılandır......

  • fafa26 Mayıs 2022 09:11

    Biz bu adamı kırmızı halıda karşılamamış mıydık?Şimdi karşımızda yılan gibi dikiliyor.

  • Mucise Reis ;)26 Mayıs 2022 00:03

    2013 yılında Türkiye ye davetli olarak geldiğini hatırlıyorum. pyd ilk kurulduğunda o dönemlerde işid -pyd kapışması kullanılarak pyd nin farklı bir içerik format olduğu malum bazı gazetelerde yazmıştı. google aratabilirsini 2013 - 2014 yıllarını... o zaman muhalefet partilerin araştırm akomisyonu vermesi sonrasında, birden bire terör listelerine girdiğinide anımsıyorum. Tarih kitaplarından değil gün gün o günleri tv ler gazeteler programalardan vb izlediğimiz için hatırlıyorum. malum bazı gazeteciler o zaman bu kişiler eempati yazılarıda yazmıştı, terör listesine arananlara girince tek tek sustular.. Bu zat siyasi ayak muhabbetine avrupayı kullanıyor, avrupda , devletlerin ortadna kalktığı bölgelerde, Türkiye karşı bu grupları kullanıyor.

  • Mucise Reis ;)26 Mayıs 2022 09:43

    Zaten bu zat, kobani suriyeli kökenli orada kürtleri bir şekilde Suriyenin etkisizliği döneminde kendince örgütleyip, abd ve avrupa dan onay alarak devlet kurma hayali ile sömrmüştür. ayaklandırdı. Burada ESAD rejiminin etkinliği gittiği an bu terör grupları  silah destekleri ile kendi gurupları ile ayaklandı. Malesef İşid -Türkiye karşı karşıya getirildiğinde birden bire içimizden yöneticiler, hoopp buralarada işid e karşı abd ile birlikte uçak otobüsler vb Hatay' dan Suriye içlerine dağıtıldı. Acı ama gerçek. Bu haberleri ondan pek medya işlemez, o zamanlar ilgili medya ve tv lerde programlarda konuşan kişilerin köşe yazılarını unutmak imkansız. PYD kurulduğunda çok hızlı biçimde pkk=pyd denilmemiş, bu zat ve personeli sonradan terör personeli ilan edilmiştir. Suriyede ki Türbemizi nasıl getirdiğimizde hatırlamak gerek. Gerçi kimse konuşamaz, yazamaz, korkutulur, sansürlenir. 

  • bu dünyadan biri26 Mayıs 2022 08:55

    Ypg/Pkk lı teröristler Kobaniye Nasıl geçti? Yazdıklarının hepsi doğru ben de ekleme yaptım.