E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstihdam Kalkanı'nda son detaylar konuşuldu---

İstihdam Kalkanı'nda son detaylar konuşuldu

İstihdam Kalkanı'nda son detaylar konuşuldu
10 Haziran 2020 - 17:56 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "İstihdam Kalkanı" paketiyle ilgili toplantıda, işçi ve işveren temsilcilerinin görüş ve önerileri alınırken, yapılmak istenen çalışmayla ilgili taraflara bilgi verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "İstihdam Kalkanı" paketiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK),Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) ve HAK-İŞ temsilcileri katıldı.

3 saat süren toplantıda, İstihdam Kalkanı paketiyle ilgili çalışma hayatının tüm tarafları dinlendi.

İşçi ve işveren temsilcilerinin görüş ve önerileri alınırken, yapılmak istenen çalışmayla ilgili taraflara bilgi verildi.

Albayrak: İstanbul'a 'finans merkezi' olmak çok yakışacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tank10 Haziran 2020 23:24

    işe almaları ve kovmaları kolaylaştırmanız.lazım hiç kimse o tazminatları ödeme riskine girmez.girmez.asgari ücret zamları da aynı şekilde brezilya da 200 dolar.türkiye de 500(brüt olarak).saçma derecede yüksek ülkedeki her şeyin fiyatını aşırı yükseltiyor.4 milyon kişinin maaşını devlet belirlememeli.piyasa ve sendikalar kendi arasında karar vermeli.küçük işletmeler lokantalar 2900 lira asgari ücret altında ezilirler.ve faizleri yükseltip. enflasyonu yüzde 5in altına sabitlemeniz lazım.asgari ücret zammı yaparsanız olmaz.

  • DÜŞÜN10 Haziran 2020 20:24

    Geçmişte 2 milyonu aşkın istihdam sözü vermişti , milyonlarca insan işsizlik kervanına katılarak rekor kırmıştı işsizlik. Yeni bir fabrika yeni bir işyeri açıldı da bizim mi haberimiz yok. Borç çevirerek, bol bol borçlanarak üretim adına birşey yapmayarak ülke yö ekonomi yönetilemez ki!!!

  • muck10 Haziran 2020 18:25

    bu adam olmasa, ülke 1915 yılına dönerdi. Böyle bir adam böyle bir zaman diliminde ABD de olsa, çini geçer, üzerine 2 rusya gelişmiliği kadar kar ederdi.... her 100 yılda 1 dahi çıkar. türkleri kurtarır.. öyle bir damat bu. bu adama utanmadan bide arsa aldı diye haber yaptılar. neyse yayın yasağı geldide, ülke şahlanışı durmadı. ilerliyoruz. elhamdulillah, maşallah, amin, bismillah, şükür, seyitallah, inşallah, amin, 

  • şakamısın10 Haziran 2020 22:09

    yokya sahi olamazsın yok yok bu kadar olamazsın.....