E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Usame bin Ladin'i öldüren asker---

İşte Usame bin Ladin'i öldüren asker

İşte Usame bin Ladin'i öldüren asker
06 Kasım 2014 - 10:44 borsagundem.com

Usame bin Ladin'i öldüren ABD askerinin kimliği ilk kez açıklandı

Usame bin Ladin'i öldüren ABD Donanması Özel Kuvvetler askerinin kimliği belli oldu. ABD'de yayınlanan bir televizyon programında kimliği açıklanan tetikçinin 38 yaşındaki Rob O'Neill olduğu belirtildi. 

16 yıldır Navy SEAL yani Özel Kuvvetler askeri olarak görev yapan O'Neill, 400'den fazla göreve çıktı ve 52 madalyaya layık görüldü. 

Rob'un babası Tom O'Neill, "Rob'un kimliği açığa çıktğı için insanlar, IŞİD'e hedef olacağımızdan endişeleniyor. Ben de onlara, kapımın önüne büyük bir hedef koyup gelip bizi haklayın yazacağım, diyorum." 

Başkan Obama tarafından da kişisel olarak tebrik edilmiş O'Neill, Usame bin Ladin'i Pakistan'ın Abbottabad şehrinde saklandığı üste 2 Mayıs 2011 tarihinde alnında 3 atışla vurarak öldürdüğü açıklanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru söyle06 Kasım 2014 11:09

    Usame çok zengin bir adammış istese lüks içinde yaşayabilecek bir insanmış bir çoğumuz bu durumda olsa lüks hayatı seçerdik. Ben müslümanım diyen bir insan bu olayı kınaması lazım bunun sağı solu yok Usame gerçek bir müslüman ve Allah Ona en güzel hediye Şehitliği verdi. Belki çoğumuz istese buraya erişemeyiz.Kahrolsun aMERİKA

  • DOĞRU SÖYLE06 Kasım 2014 10:58

    amerikan askeri tam bir domuza benziyor. Osmanlı yı sattıkları gibi usameyi de sattılar yoksa ..... öldürürdünüz. Mücahit diye bunun gibi insanlara derler yoksa devletin kaymağını yiyip yattığı yerden mücahitlik yaplar değil