E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Türkiye-Rusya mutabakatına Esed'in ilk tepkisi!---

İşte Türkiye-Rusya mutabakatına Esed'in ilk tepkisi!

İşte Türkiye-Rusya mutabakatına Esed'in ilk tepkisi!
23 Ekim 2019 - 11:25 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriyeli mevkidaşı Beşar Esed ile telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Soçi'de yaptığı görüşmeyle ilgili bilgi verdiğini belirtti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıçaroğlu23 Ekim 2019 16:26

    kılıçdaroğlu 6 yıl önce heyet göndererim, suriye de terör grupları abd ve rusya etkınlıgı başlamasın dediğinde... terör devleti ile uzlaşmam dedi inat ett... aradan onca geçen yıllar zaman, harcanan para, silahlı karışık bir suriye.. ve sonu... kılıçdaroğldunun dediği oldu... zaman kaybı masrafları suriyeli göçmnleri vb. vb. saymıyorum da...

  • dod23 Ekim 2019 17:21

    2013 yılının güncel olayları Gezi Parkı, rüşvet operasyonu, çözüm süreci, Mısır olayları, Marmaray, yüz nakli, Reyhanlı vs vs Kılıçdaroğlu'nun böyle bir beyanı? 

  • kralll23 Ekim 2019 13:54

    zamanında gap projesi yapılırken suyum azaldı diye yalvarıyordu. bunları silahla vurmak yanlış suyunu keseceksin ypg lileri  ay içinde hepsini gebertmesen su mu yok diyceksin kendisi temizlicek. söz dinlerse suyu açacaksın dinlemeyince kapayacaksın. en çok petrole ihtiycın var suyla petrolü takas edeceksin...

  • realist23 Ekim 2019 13:53

    Rusya ile yapılan mutabakatın ilk maddesi esadı korumak ve varlığını kabullunmek oldu.Madde 1. Süriyenin Siyası birliği ve toprak bütünlüğünün korunması... Hani Esad gidiyordu.

  • Selahattin Ölmez23 Ekim 2019 11:55

    ulan abd 200 kişi ile ülkeni işgal ediyor senin binlerce ordun var karşı koyamıyon.fransa ingiltere, almanya, rusya abd israil hepsi cirit atıyor ülkende bir tanesi ile baş edemedin gelmiş bize kafa tutuyon.bunlara fırat ve dicle nin suyunu keseceksin susuzluktan geberecekler.bu adam dan devlet başkanı değil çöpcü dahi olamaz.

  • Osmanlı 23 Ekim 2019 11:46

    Sanırım kulvarlar değişecek Esed Amerika’yı Türkiye Rusya’ya taraftarı olacak

  • Nihat23 Ekim 2019 11:44

    Suriye falan kalmadı zaten! Amerika 200 askerle petrol bölgelerini bekliyor!  Bu hala Türkiye ye laf ediyor. Çünkü bunu o na yaptırıyorlar.

  • fafa23 Ekim 2019 11:43

    Herhangi bir ülkenin kaderine başkaları karar veriyor; çok acı bir durum. Akılsız liderlerin ülkelerini ne hale düşürdüğünü görmek için yakın zamanın örneği.

  • Koala23 Ekim 2019 12:31

    Çok akıllısı da komşuya zarar. Ne ırak kaldı ne suriye. Türkiyenin komşuları perişan