E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivİşte, Togg'un üretim videosu---

İşte, Togg'un üretim videosu

İşte, Togg'un üretim videosu
05 Kasım 2022 - 08:17 borsagundem.com

Togg akıllı otomobillerin üretim aşamalarını Twitter hesabından paylaştı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) üretilen otomobillerin aşamalarını sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kamuoyuna sundu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg paylaşımı

 

Togg siparişi veren ilk devlet başkanı! Talebini Erdoğan'a iletti

 

Dünya medyasında Togg'a büyük ilgi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Kasım 2022 10:18

    Tesla 80,000 usd elektrıklısı dışarda satılıyor... 24 ayda ABd li çalışan bunu alabiliyor. yerli milli elektrıklı full paket, asgari ücretli çalışan.... Ukraynada ev fiyatları kaç para ? bir bakın, sonra Türkiye deki ev fiyatlarının daha ucuz olduğunu anlarsınız... Togg ucuz mu? pahalı mı bilmem ama, millet için o fabrikanın üretmesini beklerdim. Hala açıklama yok. Millet finansmanını yapıyor, otobonil alıp binecek geliri elde edemiyor. pancar fabrikası kapatanlar, seka kağıdı kapatanlar, sümerbank kapatanlar , vb. nasıl yerli ve milli oluyor bir çakma otobomil fabrikası kurup, milletin işine yaramayan bişeler üretmek ile :D demekki eski fabrikaları kuranlar ÖZ GERÇEK YERLİ ve millimiş. Vatandaş üretti, vatandaş tüketti. Bizlere akıllı aklı başında projelerın herbirinin destkelendiği model lazım. Siyaseti sokup asli üretim hatlarını inat için açmıyorlar hala...

  • Mucise Reis ;)06 Kasım 2022 10:14

    Bu iş neye benziyor. haftada 60 saat çalış izin yok tatil yok, patronum toog aldı yerli milli geziyor :D yahu sen çocunu alıp 2 bardak çay içemiyorsun boğaza karşı... Senin kaç para maaş alacanda togg alacaksın ? git peynir al 100 tl ye marketten... Git çocuna 1 kg et al 200 tl ye git çocuna 30 lı yumurta  75 tl ye... kim binecek bunlara ? bakanlar binecekmiş, eee siyasiler binecekmiş eee vatandaşın üzerine yeterince binmediniz mi ? makam aracı neyinize.. satın o merco, audi, vb leri ne lüksü ? 4 teker araç bulun binin. kendi şahsi araçlarınıza binin. Millet bu krizde mecburmu sizleri sırtında taşımaya ? utanmada kalmadı. o içine dijital ekransız, sade basit daha ucuz bişeler yapında. asgari ücretlide binsin yerli milli otomobile... alay ediyorlar insanlar ile... çöp şahin doğanlar kaç para oldu krizde biliyonuz mu?  kriz ettiniz ülkeyi. 

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA05 Kasım 2022 16:48

    eğer abd ve ab ülkeleri dostları 7 masayı iktidara getirebilirler ise tüm silah ve otomotiv sanayinin kapısına kilit vurdacaklarını düşünmekteyim.

  • Yorum05 Kasım 2022 14:26

    Bugün dil uzaltıp havlayan muhalefetçiler 20 yıl önce bugünü hayal bile edemezlerdi adamların ziraa hayalleride yok

  • AHMET ÖZBİLEN05 Kasım 2022 11:15

    BU VİDOLARI LÜTFEN KEMAL KILIÇTAROĞLU VE CHP Lİ MİLLETVEKİLLERİNE GÖNDERİN ÇÜNKÜ ONLAR BU PROJEYE ASLA INANMADILAR HALADA İNANMAMAKTADIRLAR.

  • borsacı05 Kasım 2022 08:31

    emegi geçenlerin hepsine şükranlarımı sunarım.

  • Mucise Reis : )05 Kasım 2022 08:25

    Togg, açın halinden anlamaz... 8 milyon insan ilk ev ve arazi için kuraya giriyor.... 200-300-400-500-600- ....999 bin tl si yok ev alamıyor.... resmi bürokratlarda yerli billi diye devletin aksasından bir çoğu bu arabayı alıp lmilliyim diye uanmadan vergiler ile aldırıp kullanacak :D Madem millisin daha basit otomobiller yapın, o otomobillere resmi makam sahipleri binsin. Yaa kendi parası ile alsınlar binsinler maaşları ile alıp. Vatandaş işsiz, yüzde 50 faizli para çekecek yokluktan, bir öğrenci aynı fazileri çekecek, ama toog alacam diyen zengine yüzde sıfır faizli kredi verilecek :D Birmilyon parası olan araba alacak teşvik verilecek kredi indirimi :D traktör kullanana ver o kredileride adam mazot doldursun tarlasında kullansın... Bazı dengesizlikler bilerek yapılıp, tartışılsın.. tartışılıncada yerliyim milliyim hayal otomobil yaptım gibi savunma ile vatandaşa farklı göstermeye çalışılıyor. Bu iş siyasete girdi iyicei. SEKA siyaset dışı ama :D

  • AHMET ÖZBİLEN05 Kasım 2022 16:51

    okiman 7 devlet memur ve işçilerine maaşlarını veresilmek ile devamlılığını sürdürebilmek için bunları yapmak zorunda bunu tüm devletler yapmaktadır.abd ve ab ülkelerinde vergi kaçırmak adam öldürmekten daha büyük suçu vardır atarlar içeriye muhatbet hapis ile cezalandırır cezaevinde cenazesi alınır.bunu hangi iktidar gelir ise gelsin yapacaktır.ancak ne zaman yapmazlar devlet petrol doğalgaz sanayi ürünlerini bolca yapıp satar ve vergi tüm tabana yayıldığı zaman bunlar olmaz.birde çok otomobil ülkemize girmesinde diye frenleme olarak ta zaman zaman yapılmaktadır.

  • okiman0705 Kasım 2022 14:41

    Ahmet peki dediğin milyarlar ödenip geldi bu zaman kadar dışarıdan diyorsun, peki o milyarların kaç katı vatandaşın cebinden çıktı araç sahip olabilmek için??? üretici firmanın kaç katı ( en az 10 katı ) kar yapıldı? 2000cm3 üzeri araçlarda %220 ÖTV ne demek? bu paraları devlet suya sabuna dokunmadan kullanıcıdan almıyor mu? üzerine de %18 KDV sini koy. 1 araba alırken insanlar 2 araba da ekstra devlete ödüyor... nerde adalet? keza cep telefonunda da aynı olay. bu vergiler nerelere gidiyor o da ayrı bir soru

  • Yorum05 Kasım 2022 14:29

    Hani anlamadığım şu ülke ekonomisi refah seviyesini her evde araba olarakmı değerlendiriyorlar her evde araba olsa kapıya park edecek yer onu kullanabilmek için yol bulamazsın yolu bulursun trafikten giidemezsin bırakın şu boş muhalif kişiliği öz ve gerçekçi olun yada susun adam diyeyim

  • baran05 Kasım 2022 14:16

    Angut oğlu angut Bmw Mercedes Mustang modellerini  Türkiye ye ithal edip satın alanlar ya da satanlar yıllarca  yaptılar bunu!  Be pvng Türkiye Cumhuriyeti devleti Togg üretince senin nerene kaçtı?  İha üretince senin nerene kaçtı.  Uzun menzilli füze üretince senin nerene kaçtı? Yol Hastane Alt geçit üst geçit barajlar yapılıp bu ülkeye bereket gelince bu itin hep açlığı aklına geliyor. Çünkü itin ihtiyacı bir kemik sadece sonra havlasın dursun!   

  • AHMET ÖZBİLEN05 Kasım 2022 11:17

    HAYDİ ORDAN HAİNLİK YAPMA.BU OTOMOBİLLER YILLARCA DIŞARIDA ÜRETİLİP GELİNCE ÜLKEMİZDEN MİLYARLARCA DOLAR ÇIKINCA ONLARIN KUŞUNU KALDIRANLARDANSIN SEN.O ZAMAN TOKUN HALİNDEN ANLANILACAK MI .BEN ALMANYA DA YAŞIYORUM BURADA OTOMOBİLLER GELİRE GÖRE BELEŞ OLMADIĞI HALDE HER HANENİN OTOMOBİLİ YOKTUR.ALACAĞIM DİYE DE KİMSE SENİN GİBİ KARIŞTIRICILIK YAPMIYOR.