E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte sosyal mesafeli bank---

İşte sosyal mesafeli bank

İşte sosyal mesafeli bank
12 Mayıs 2020 - 10:05 borsagundem.com

Bursa'nın Keles ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında banklarda sosyal mesafe düzenlemesine gidildi. Sadece iki uç kısmına oturulan bankların üzerine ise, ‘accık ötede otun’ yazıldı.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, korona virüs tedbirleri kapsamında banklarda sosyal mesafe düzenlemesine gidildiğini söyledi. Sadece iki uç kısmına oturulan bankların üzerine ise, ‘accık ötede otun’ yazıldı. Başkan Keskin, ramazanla birlikte toplu iftar organizasyonlarıyla artan vaka sayısının, uyarıların ardından düştüğünü belirtti.

Başkan Keskin, önlemlere ve uyarılara rağmen parklarda bulunan banklarda sosyal mesafeye uyulmadığının fark edilmesiyle proje geliştirdiklerini ifade etti. Bu amaçla bankın orta kısmının kesilip, üzerine de yörenin konuşma diline uygun olarak mesajlar yazdıklarını kaydeden Başkan Keskin, sosyal mesafeli banklar ile ilgili şu bilgiyi verdi:

"Arkadaşlarımızla yaptığımız çalışma sonucunda böyle bir fikir ortaya çıktı. Bu uygulamayı yaptık, sosyal medyada paylaşınca büyük ilgi gördü. Bu konuda gayret gösteren tüm personele teşekkür ediyorum. Bankın üzerine kendi yöremize ait dilden bir kaç ifade yazdık. Cümleleri okuduktan sonra insanlarımız daha da dikkat ediyor. Önümüzdeki süreçte tüm ilçemize bu bankları taşıyacağız. Arkadaşlarımızın çalışmaları sürüyor.”

Denizden korona virüs bulaşır mı?

Avustralya'nın en kalabalık eyaletinde korona virüs tespit edilmedi

D vitamini eksikliği korona virüste ölüm riskini artırabilir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)