E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Muharrem İnce'nin ailesi---

İşte Muharrem İnce'nin ailesi

İşte Muharrem İnce'nin ailesi
31 Ekim 2013 - 18:57 borsagundem.com

Meclis'te ses getiren konuşmaya imza atan CHP'li Muharrem İnce'nin ailesi oldukça mütevazi

TBMM’indeki tarihi oturumun açılış konuşmasını yapan CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, konuşmasının sonunda kız kardeşinin de başörtülü olduğunu ama bunu siyaseten kullanmadığını açıkladı.

Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından İnce’nin ailesi merak konusu oldu. Hemen akla Muharrem İnce’nin geçtiğimiz kurban bayramında yine sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğraf geldi. İnce fotoğrafın altına " Annem, babam, teyzem, dayım, kardeşlerim, eşim, oğlum bir aradayız. Annem sobada pişen kestaneleri pay ediyor " diye yazmıştı. Fotoğrafta İnce’nin annesiyle birlikte bir aile ferdinin de başörtülü olduğu görünüyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa04 Kasım 2013 02:05

    yazık şu kadına böyle bir evladı olduğu için

  • mustafa04 Kasım 2013 01:57

    şakşakçı borsa gündem ses getiren konuşma dediğini baştan sona dinledim ama kahkaha sesinden başka hiç bir ses duymadım ben

  • metin01 Kasım 2013 08:34

    O ZAMAN NEDEN İNANÇLARA KARŞI VAMPİR BUNLAR CHP TÜM İNANÇLARA GİYİM KUŞAMA SAYGI BU CAHP BU KAFAYLA İKTİDAR ÇOKKKKKKKK ZOR MUHALEFETE DEVAM ONUDA ADAM GİBİ YAPAMIYOR.

  • hacı31 Ekim 2013 22:11

    ömer koç sanat ve vakıf işleriyle uğraşır, biraz da incedir kendisi, bu işlere uygun olduğunu sanmıyorum

  • can vatanım31 Ekim 2013 20:54

    aile fotograflerı güveni anlatmaz bu telaş niye

  • DEMOKRAT31 Ekim 2013 19:44

    SAYIN İNCE ADAM GİBİ ADAMSIN.TBMM KONUŞMAN DERS VERİR NİTELİĞİNDEYDİ.ANLAYANA...

  • Borsacı31 Ekim 2013 19:11

    Sarıgül de kapıcının oğlu. Eskiden Süleyman Demirel de çobandı. Bence bu tip şeyler artık tutmaz. Gerçekten zengin ve iyi eğitimli olup da paradan puldan bıkmış bir siyasetçi bulamadık. Cem Uzan ve Cem Boyner beceremedi bu işi. Artık Türkiye büyük bir ülke, işi bilen, kendine güvenen ve başka liderleri yetiştirebilecek veya onlarla çalışabilecek vatan aşığı kişiler lazım. Ömer Koç bu işlerden anlamıyor mu, hiç medyada yok. O adamın içinde bir lider olabilir. Ama kendisini gizliyor galiba.