E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Mostafa Mohamed'in yeni takımı!---

İşte Mostafa Mohamed'in yeni takımı!

İşte Mostafa Mohamed'in yeni takımı!
09 Mayıs 2022 - 08:09 borsagundem.com

Sarı-kırmızılılardan ayrılmak isteyen Mostafa Mohamed ile Fransa Ligue 1'in dev kulüpleri Bordeaux, Lille ve Montpellier'in ilgilendiği, Galatasaray'ın bu transferden en az 10 milyon euro bonservis beklediği öğrenildi.


Galatasaray'daki çalkantılı performansıyla bir türlü bekleneni veremeyen Mostafa Mohamed, sezon sonu takımdan ayrılmak istiyor. Cim-Bom ise özellikle Fransız devlerinin kıskacında olan Mostafa Mohamed için en az 10 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

MOSTAFA MOHAMED SEZON SONU YOLCU

Geçen sezonun ara transfer döneminde Galatasaray'ın 4 milyon dolar karşılığında bonservisini aldığı Mostafa Mohamed, bu sezonki formu ile beklentileri bir türlü karşılayamadı. Mısırlı forvet oyuncusunun sezon sonu takımdan ayrılmak istediği ve Cim-Bom'un da gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

EN AZ 10 MİLYON EURO GALATASARAY'IN KASASINA GİRECEK

Sarı-kırmızılılar Mostafa Mohamed'in transferinden minimum 10 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor. 24 yaşındaki Mısırlı futbolcuyı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, Lille ve Montpellier yakından takip ediyor.

MOSTAFA MOHAMED'İN PERFORMANSI

Mostafa Mohamed, bu sezon Galatasaray formasıyla 39 resmî maçın 15'inde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Mısırlı golcü bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Galatasaray Mostafa Mohamed'i satıyor

 

Mostafa Mohamed soruşturmasında gözaltı kararı!

 

Galatasaray’daki yönetim krizi için yeni formül

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)