E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte MiT'in yeni kalesi---

İşte MiT'in yeni kalesi

İşte MiT'in yeni kalesi
31 Temmuz 2019 - 15:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihabarat Teşkilatı'nın (MİT) Ankara'da yapımı devam eden ve 'kale bina' olarak adlandırılan ana karargah binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaklaşık 5 bin dönüm arazi üzerine kurulan ve yapımı devam eden yeni MİT binasını ziyaret etti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • canbey31 Temmuz 2019 21:48

    bır ülkenın güvenlüği beton yığınlarıyla sağlanmaz ancak o ülkeyı ıdare eden vatansever beyınlerle sağlanır 

  • volkan31 Temmuz 2019 16:29

    Epey büyük gözüküyor. Yer altından da giriş çıkış vardır, Giren çıkan ajanlar deşifre olmaması için. 5 bin dönüm 5 milyon m2 eder. 5 bin kişi çalışsa kişi başı 1 dönüm arazi eder.

  • :)31 Temmuz 2019 19:01

    ajanmı kaldı hocam ? devletin kozmik odasına girilip, imaj kopyalanmış, gürcistandaki bakkal, ukraynadakı eğlence sahibi işadamı, yugaslavyadaki taksici vb. vb. ne varsa deşifre olmuştu zaten .. FETO ve  bunun savcılıgını yapanlar şimdi  koca bina ile bunun güvenliğinimi sağlıyor? yoksa kendileri için mi ?

  • ...31 Temmuz 2019 15:27

    siyasilerin böylece önemli zaman dilimlerinde saklanabileceği mekan olmasıda iyi düşünülmüş... 15 temmuzda meclisin ve diğer kurumların pasifliği sanırım böyle bir yapılanmauı, iç ve dış tehditlerde zorunlu kıldı. kılmış olabilir..

  • BİR DOST01 Ağustos 2019 00:11

    15. Temmuzda kimlerin pasif olduğunu millet çok iyi biliyor, bu millet bir daha ki sefere bu  kadar merhametli olmaz ben onu biliyorum.