E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte merak edilen konuşma---

İşte merak edilen konuşma

İşte merak edilen konuşma
19 Mayıs 2016 - 04:12 borsagundem.com

Dokunulmazlık görüşmelere MHP lideri Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Türkeş'in sohbeti damga vurdu

TBMM Genel Kurulu'ndaki dokunulmazlık görüşmelerine önceki gece MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in sohbeti damgasını vurdu.

Alınan bilgilere göre Türkeş, Bahçeli’nin geçirdiği kalp ameliyatını hatırlatarak, ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Bahçeli’nin iyi olduğuna yönelik yanıtının ardından Türkeş, Bahçeli’ye ‘yorgun göründüğünü’ söyledi ve “Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız?” diye sordu. Türkeş, “Ameliyat da sizi gençleştirmiş efendim” deyince, ikili gülmeye başladı.

İki siyasetçinin diyaloğunu görüntülemek için basın locasındaki foto muhabirlerinin hareketlenmesi üzerine de Bahçeli, Türkeş’e “Basın ikimizin fotoğrafını çekmek için neredeyse balkondan düşecek” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın fotoğrafla ilgili “İnsani ve medeni bir tavırdan ibarettir. Fotoğrafa bir anlam yüklenmemesi gerekir” değerlendirmesinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinden sonra geçici hükümet kurulurken bakanlık tekfini kabul eden Türkeş, MHP’den ihraç edilmişti. Türkeş, “MHP benim babamın partisidir, beni atmaya kimsenin gücü yetmez” derken, Bahçeli de “Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?” demişti.  (Hürriyet / Umut Erdem)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)