E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Ivan Bebek'in aldığı resmi not---

İşte Ivan Bebek'in aldığı resmi not

İşte Ivan Bebek'in aldığı resmi not
11 Nisan 2016 - 03:37 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Braga karşısında UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesine yol açan Hırvat hakemin rezil yönetimi nedeniyle UEFA'dan 7.4 puan aldığı bildirildi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga-Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle sarı-lacivertli ekibin elenmesine yol açan Hırvat hakem Ivan Bebek'in aldığı not açıklandı

Vodafone Arena'nın açılışı sebebiyle Türkiye'de bulunan Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, NTV Spor'a verdiği röportajda Ivan Bebek'in Braga-Fenerbahçe maçındaki notunun 7.4 olduğunu belirtti.

Suker, Bebek'in yönetiminin Fenerbahçe aleyhinde olduğunu kaydererek, "Eğer notunuz 7.4 ise bu herkese her şeyi anlatır. Bu çok negatif bir nottur" dedi.

Fenerbahçe taraftarları için üzgün olduğunu belirten Suker, "Ivan Bebek durumu biliyor. Bu kötü maç için Fenerbahçe taraftarları adına çok üzgünüm" diye konuştu. Bebek'in geleceğiyle ilgili kararın UEFA tarafından verileceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)