E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte G.Saray'daki kavganın nedeni!---

İşte G.Saray'daki kavganın nedeni!

İşte G.Saray'daki kavganın nedeni!
26 Eylül 2013 - 10:43 borsagundem.com

Dün Fatih Terimsiz ilk antremanına çıkan Galatasaray'da Sneijder ve Eboue tartışma yaşadı. İşte bu olayın ayrıntıları...

Terim ile arası iyi olmayan Sneijder’e yönelik takım içindeki antipati iyice su yüzüne çıktı, Eboue Hollandalı ile kavga etti. İzinsiz idmanı terk eden Sneijder’e sert çıkan Hasan Şaş, Ümit Davala ile birlikte dünkü idmana çıkmadı.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından G.Saray’da tam bir kaos havası esmeye başladı. Fatih Terim’in gidişi ile kısa süreliğine ‘lidersiz’ kalan G.Saray’da kavgalar, tartışmalar birbirini izledi.
Sneijder’in, geçtiğimiz sezon tartıştığı Fatih Terim ile arasında soğuk rüzgarlar esmesi ve arkadaşlarının aksine en ufak bir sorununda teknik heyet yerine yönetime gitmesi, ona takımı içinde antipati beslenmesine yol açtı. Nitekim bu durum son günlerde etkisini gösterdi.
İşte son 2 günde Florya’da yaşanan bazı olaylar...
1-Tarih 24 Eylül 2013… Fatih Terim, Galatasaray takımının başında son antrenmanında. Taktik çalışması bitiyor ve sıra her idman olduğu gibi düz koşu faslına geliyor. Aynı anlarda görevden alınan Fatih Terim, soyunma odasına geçiyor. Ardından Sneijder izin almadan idmanı terk ediyor. Bu başına buyruk tavır üzerine antrenör Hasan Şaş küplere biniyor. Şaş, “Bu adam nasıl bunu yapar” diye bağırıyor. Ancak Hollandalı umursamıyor.
‘O burada gibi çalışalım’
2-G.Saraylı futbolcular, antrenörsüz çıktıkları dün sabahki antrenmanda kendi aralarında toplandı ve “Hocamız burada gibi çalışalım” kararı aldı. İdman klasik düz koşu ile başlayacaktı. Sneijder bu koşuya, “ayağım ağrıyor” gerekçesiyle katılmak istemedi.
Bunun üzerine Eboue sinirlenerek, “Bütün takım burada koşuyor. Senin farkın ne? Yalan söyleme. Daha dün koşuyordun” diye çıkıştı. Antrenmanın devamında ise Sneijder ile çarpışan Eboue, Hollandalıyı itti. Sneijder’da iterek karşılık verdi. Araya kaptan Selçuk ve Drogba girdi. Ancak Sneijder, Selçuk’u da itmekten geri kalmadı.
‘Konuşmayı Selçuk yaptı’
3-Terim’den sonra Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın takımı idmana çıkarması bekleniyordu. Ancak iki teknik adam, Taffarel ile birlikte toplantı yaptı ve çalışmaya çıkmadı. Bunun üzerine önce Drogba takımı toplayıp konuşma yapmak istedi.
Ancak kaptan olarak Selçuk konuşma yapmak isteyince Drogba, buna saygı duydu. Kondisyoner Scott Piri idmanın yarım saatlik bölümünden sonra takıma katıldı.
Vedalaştılar gönderilmeyi bekliyorlar
Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından Hasan Şaş ile Ümit Davala da Florya’da G.Saraylı futbolcular ile vedalaştı. Dünkü çalışma öncesi Terim ile birlikte Davala ve Şaş da takımdan helallik istedi ve bir anlamda oyunculara ‘Elveda’ dedi.
Amcak iki antrenör görevlerindem istifa etmedi. Fatih Terim gibi kulüp yönetimi tarafından görevden alınmayı bekleyen iki teknik adam antrenmana dün olduğu gibi artık çıkmayacak. Ve G.Saray’ın yeni teknik adamı belli olana dek sarı kırmızılı takımı kaleci antrenörü Taffarel ve Scott Piri çalıştıracak...
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz26 Eylül 2013 11:14

    yok Selçuk inan şortuylaydı, dany restrooma gitmişti hasan şaş kitap okuyordu ebou şöyle yapıyordu sorun ne en azından ırkçılık, hoca dövme, fitne fesat, teşvik, şike yapmıyorlar değilmi