E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte G.Saray'da büyük buluşmanın saati---

İşte G.Saray'da büyük buluşmanın saati

İşte G.Saray'da büyük buluşmanın saati
23 Kasım 2015 - 14:11 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör adayı Mustafa Denizli ile bugün saat 15:00'te görüşecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu olarak Mustafa Denizli ismi üzerinde anlaştıklarını, herhangi bir yöneticinin buna muhalefet etmesinin söz konusu olmadığını açıkladı. Dursun Özbek, teknik Direktör adayı Mustafa Denizli ile bugün saat 15:00'te Point Otel'de görüşecek.

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün Mustafa Denizli ile bir araya gelecek. Denizli ile saat kaçta görüşeceklerinin şu an için netleşmediğini belirten Özbek, Sarı-Kırmızılı yönetimin tecrübeli teknik adam konusunda anlaşma sağladığını söyledi.

Özbek, "Bugün Mustafa Denizli ile görüşeceğiz. Anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak. Mustafa Denizli Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir futbol adamı. Yönetimden kendisine karşı muhalefet olması mümkün değil. Olumlu karar çıkmasını bekliyoruz. Henüz görüşmedik. Görev süresi konusunda hocanın da görüşü önemli" diye konuştu.

BÜYÜK BULUŞMA SAAT 15:00'TE

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik Direktör adayı Mustafa Denizli ile Point Otel'de buluşacaklarını ve görüşmeyi orada yapacaklarını söyledi.

Sabah saatlerinde sahibi olduğu Balmumcu'daki Point Otel'den ayrılıp stada gelen Özbek, Türk Telekom Arena'dan az önce ayrıldı ve basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, görüşmenin 15.00'te olacağını ve Denizli ile otelde buluşacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)