E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın yeni yıldızı---

İşte Galatasaray'ın yeni yıldızı

İşte Galatasaray'ın yeni yıldızı
14 Kasım 2021 - 08:40 borsagundem.com

Galatasaray, Dennis Man transferinde son viraja girdi. Oyuncuyla bir sıkıntı yaşamayan Cim Bom, Parma'nın kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor. İtalyanlar ile bonservis pazarlığı başlayacak.

Galatasaray, devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon başında Cicaldau ile Morutan'ı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Dennis Man için de nabız yoklamış ancak transferi gerçekleştirememişti. 23 yaşındaki Rumen için yeniden harekete geçen yönetim, Cicaldau ile Morutan'a Man'ı ikna etme görevini verdi. İki yıldız da milli takım kampında Man'ı büyük ölçüde ikna etti. Gözler şimdi Galatasaray ile Parma arasındaki bonservis pazarlığına çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Parma'nın kapını yeniden çalmaya hazırlanıyor.

GÖRÜŞME YENİDEN BAŞLAYACAK

Rumen basını da bu konuda yaptığı haberlerde Man'da sorun olmadığını ancak G.Saray'ın Parma ile anlaşması gerektiğine vurgu yaptı. "playsport.ro"nun haberinde; 'Taraflar arasına birkaç görüşme oldu. Ancak yeni görüşmeler olacak" ifadelerine yer verildi. Ocakta 13 milyon euroya Parma'ya transfer olan Dennis Man, İtalya'da istenilen performansı bir türlü sergileyemedi. Bu sezon fazla şans bulamayan 23 yaşındaki oyuncu Parma'nın Serie B'deki son 3 maçında kadroda olmasına rağmen hiç süre alamadı.

HAGİ VE POPESCU ETKİSİ

Man, geçtiğimiz günlerde Parma resmi sitesine yaptığı açıklamada; "Buradaki ikinci sezonum ve mutluyum. Parma'yı Serie A'ya geri götürebiliriz. İlk başta benim için zor oldu ama sonra entegre olmayı başardım. Serie B'de kolay olmayacağını biliyorum. İyi bir grubumuz var. Parma'da kalıp Serie A'ya dönüşe katkıda bulunmak istiyorum" demişti. Ancak son zamanlarda gözden düşünce bu kararını yeniden gözden geçirme kararı alan Man'ın hem Morutan ile Cicaldau hem de Hagi ve Popescu'dan dolayı G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray'dan tarihi transfer kararı: 5 isim gönderiliyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)