E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın ilk transferi ---

İşte Galatasaray'ın ilk transferi

İşte Galatasaray'ın ilk transferi
06 Ocak 2021 - 11:27 borsagundem.com

Devre arasında kadrousunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da ilk hedef Henry Onyekuru. Monaco'dan ayrılacağını açıklayan oyuncu için yönetim görüşmelere başladı.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da, gündemdeki ilk isim Henry Onyekuru. Sarı-kırmızılılar, Monaco'dan ayrılacağını açıklayan Onyekuru için temaslara başladı. Fatih Terim'in de çok istediği Onyekuru için, yönetim tüm şartları zorluyor.

TERİM'İ BABASI GİBİ GÖRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Futbol oynamak ve formumu korumak için Monaco'dan kesinlikle ayrılacağım" diyen 23 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray'ın ilgisi sebebiyle kendisine gelen diğer teklifleri reddettiği iddia edildi. Fatih Terim'i babası gibi gören, Sarı-Kırmızılı taraftarların da adeta sevgilisi olan yıldız oyuncunun büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde transferinin sonuçlanması bekleniyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Mustafa Cengiz ve ekibi de Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki oyuncu için Monaco ile görüşmelerini iyice sıklaştırdı. Yönetim, yıldız oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak isterken, rakam konusunda pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

İnfo Yatırım'dan 2021 hisseleri

 

İş Bankası'nda Bali dönemi bitiyor

 

Fenerbahçe'nin Mesut Özil rüyası, gerçek mi oluyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)