E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fernandes'in yeni takımı---

İşte Fernandes'in yeni takımı

İşte Fernandes'in yeni takımı
03 Haziran 2014 - 00:38 borsagundem.com

​Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Rusya'nın köklü kulüplerinden Lokomotiv Moskova ile anlaştı ve imzayı attı

Lokomotiv Moskova ile dün resmi sözleşme imzalayan Fernandes'in, kaç yıllık mukaveleye imza attığı ve alacağı ücret açıklanmazken 4 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kirill Kotov, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada Fernandes'in mükemmel tekniği ve yüksek futbol zekası olduğunu belirterek, "Bu transferle orta alanımızdaki yaratıcılığımızı güçlendirmiş olduk. Fernandes'in 'lokomotif' gibi bir atak oyunu getireceğine eminiz. Bu da Avrupa için çok önemli" dedi.

ORMAN CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ

Öte yandan Fernandes'in Lokomotiv Moskovo ile anlaştığını NTV Spor kanalında katıldığı canlı yayında öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kendisine hayırlı olsun. Bizde oynadı parasını aldı. İster Lokomotiv Moskova ile isterse başka kulüple imzalasın. Fernandes'in söylediği şeylerle yaptığı şeyler uyumlu değildi. Bizden ayrılmış bir oyuncu için açıklama yapmak istemiyorum. Allah yolunu açık etsin. Fernandes bizden parasını aldı ama bu sezon aldığı parayı helal etmiyorum" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Duygu somurusu yapma03 Haziran 2014 09:21

    Sizin milyon eurolar bonservis odediginiz topcular bedavaya baska takimlara gidiyor utanin 4 tane adami kendi kaprislerinizden dolayi idare edemiyorsunuz