E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü---

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü
05 Haziran 2021 - 08:29 borsagundem.com

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Dünyaca ünlü İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in sarı lacivertlilerle anlaşmak üzere olduğu öğrenildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un teknik direktörlük görevi için yabancı bir hoca ile devam edeceklerini açıklamasının ardından birçok isim ortaya atılırken, İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sarı lacivertlilerin, kariyerinde birçok şampiyonluk yaşayan 61 yaşındaki teknik adamla her konuda anlaşma sağladığı ve son kararın kısa süre içerisinde verileceği belirtildi. Diğer alternatif isimlerle de dirsek temasında bulunan Fenerbahçe yönetimi, İspanyol teknik adamı listenin en tepesine yazmış durumda. Öte yandan Fenerbahçe’nin eski kaptanı Ümit Özat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Öğrendiğim kadarıyla Benitez’in menejeri pazartesi günü İstanbul'da olacak” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Alman ya da Portekiz ekolü bir hoca ile anlaşmak istediklerini duyurmuştu. Son olarak Çin’de DL Pro takımını çalıştıran deneyimli teknik direktör, Real Madrid, Tenerife, Osasuna, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli ve Newcastle United gibi takımların başında görev aldı.

Rafael Benitez’in şampiyonlukları

Liverpool Şampiyonlar Ligi, Community Shield, UEFA Süper Kupa, FA Cup
Valencia UEFA Kupası, La Liga (2)
Napoli İtalya Süper Kupası, İtalya Kupası
Chelsea Avrupa Ligi
Inter FIFA Dünya Kupası, İtalya Süper Kupası

Fenerbahçe'de 'Alex de Souza' bombası!

Fenerbahçe Belözoğlu'nu KAP'a bildirdi

Fenerbahçe'de seçim tarihi değişti!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 86,10
En Yüksek: 87,00
En Düşük: 82,20
Değişim 4,87 %
FK: 64,62
PD / DD: -9,15
İşlem Hacmi 128.863.033
Toplam Adet: 1.519.086
Ağırlıklı Ort.: 84,83
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izzet BAŞ05 Haziran 2021 19:41

    PARALARI HAZIRLAYIN ..GELİYOR  BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR.......

  • atakan05 Haziran 2021 19:28

    Ali Koç bu işi bilmiyor. Fenerbahçeyi yönetmek holding yönetmeye benzemez. Aziz Yıldırımdan hiç bir ders  alamamış. Geçen yıl da  bir sürü  transfer  yaptı  sözde  emre  abi. Ne oldu sonuç.  Bu gelecek teknik direktörde ona göre transfer bütçesi isteyecek. Fener bu bütçeyi  karşılayamaz. Bu teknik direktör 4-5 milyon dolardan aşağıya  gelmez. Fener bu parayı nasıl ödeyecek. Taraftarın gazını almak için yazılmış bir  yazı.

  • MELİS MARMARİSLİ05 Haziran 2021 18:55

    bu mevcut oyuncular ile FB siddir sene geçse ve dünyanın en süper teknik direktörüde gelse yine şampıyon olamaz..............

  • RAMO CANCAN05 Haziran 2021 17:57

    Daha önceleri FB ye dünyanın ne ünlü teknik direktörleri geldi ne yapabildiler bu da bir şey yapamaz.emre ve volkan takın ağzına kadar nerede yaşlı, nerede bir biri ele uyumsuz nerede gereksiz oyuncular var ise Türk ve yabancı doldurdu takımı ekonomik krize soktu.ya maya tutmaz ise ne olacak.bu mevcut takımın %70 değişmez ise yine bir şey olmaz.serdar, sadık, mesut hakan ozan ve yabancı futbolcuların % 80 nin daha zıtları ile değiştirilmesi gerekir.biz bunları bir sene önceden gördük söylüyor idik ama nafile.futbolu teknik direktörmü oynuyor.koyun şapkanızı ispanya, italya, ingiltere almanya portekiz takımlarının başına aynı kalitede futbol oynuyor futbolcuları.

  • Cipso05 Haziran 2021 16:01

    Benitez menitez yoksa iyi oyuncuların olursun yine patatez.

  • İtri05 Haziran 2021 14:05

    Fener paraları boşa dökecek yine.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ05 Haziran 2021 11:36

    Dünyanın en iyi teknik direktörüde gelsi yine şampiyon olamazlar.takımda işe yaramaz uyumsuz, kısa pas yapaman, hızlı, pres yapan oyunu boğan daha gençler ile bu takımdaki bir çok oyuncuların yerine bu özellikteki oyuncular ile takım belki şampiyon olabilir.emre volkan caner gökhan kovulması iyi oldu fakat daha operesyona devam edilmeli yabancı ve yerli 7-8 oyuncu üzerinde hareket devam etmelidir.