E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i---

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i
31 Temmuz 2013 - 19:38 borsagundem.com

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, bu akşam deplasmanda Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşı karşıya geliyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilermizden Fenerbahçe, sezonu 3. öneleme turunda Red Bull Salzburg maçıyla açıyor. İlk maçta rakibie konuk olan tesilcimizin tek hedefi var; avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek. Salzburg'daki Red Bull Arena'da oynanacak Red Bull Salzburg-Fenerbahçe karşılaşmasını, Portekizli hakem Duarte Gomes yönetecek. Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen, maçta yer alamayacak.
İŞTE FENERBAHÇE'NİN 11'İ
Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Emre, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Webo, Kuyt
YANAL'IN İLK RESMİ MAÇI
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Red Bull Salzburg maçıyla takımının başında ilk resmi karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Bruno Alves, Michal Kadlec ve Alper Potuk da Yanal'ın görev vermesi durumunda sarı-lacivertli formayı resmi bir maçta ilk kez giyecek.
FENERBAHÇE AVRUPA'DA 187. RANDEVUYA ÇIKIYOR
UEFA şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 187'nci Avrupa sınavına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 186 maçta, 66 galibiyet aldı, 36 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi. Rakip fileleri toplam 233 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 287 gol gördü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)