E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Erdoğan'ın bu sabah camide yaşadıkları---

İşte Erdoğan'ın bu sabah camide yaşadıkları

İşte Erdoğan'ın bu sabah camide yaşadıkları
25 Haziran 2017 - 09:39 borsagundem.com

Bu sabah bayram namazı için gittiği camide fenalaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anlarını muhabirler anlattı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi. Hemen sonrasında toparlanan Erdoğan "Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun durumumuz düzeldi." açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul programını izleyen DHA ve Hürriyet muhabiri o anları anlattı.

İşte camide yaşananlar...

"ARKASINDA NAMAZ KILIYORDUK BİR ANDA FENALAŞTI"

DHA'nın haberine göre camiden çıkan vatandaşlardan biri, "Tokalaştıktan sonra oturdu. Şoförünün içeriye girdiğini gördüm. Gayet normaldi. Sonra aşağıya aldılar 15-20 dakika. Şu an da gayet iyi. Oturuyordu kendisi, bir sıkıntısı yoktu" dedi.

Yine camiden çıkan bir kişi ise, "Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul programını izleyen Hürriyet muhabiri ise "Cumhurbaşkanı saat 05.20'de camiye geldi. Vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra namaz için camide beklemeye başladı. Saat 06.00 sıralarında otururken hafif sola doğru eğilmesi dikkat çekti. Bunun üzerine önce korumaları hemen Cumhurbaşkanı'nın yanına geldi, ardından doktorlar geldi. Sedye getirildi ve Cumhurbaşkanı caminin alt kısmına indirildi. Olayın ardından basın mensupları ve canlı yayın araçları camiden uzaklaştırıldı. Namazın ardından basın mensupları tekrar açıklamanın yapılacağı yere alındı." dedi.

5-10 DAKİKA TEDAVİ GÖRDÜ

Erdoğan'ın hemen arkasında bulunduğunu belirten bir kişi ise, "Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Herkes ayağa kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı" şeklinde konuştu.

Bu arada Erdoğan'ın, birazdan camiden ayrılarak Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutuna geçeceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur26 Haziran 2017 06:50

    Evet bende taktım Alamanlara, geçenlerde bizim maliyeye destek çıkmadılar para sıkışınca, ayıptır yaaa...

  • Cc25 Haziran 2017 18:48

    Ahmet Encin vatandaş Almanlar a takmış kafayı.Sıradan yorumlara devam.

  • ..25 Haziran 2017 15:37

    yazarız çizeriz ama sağlık başka bişe. o bakımdan Allah şifa versin. dikkat etsin cumhurda yemek diyet ve listesine. daha düzenli bir hayat stressiz bi hayat için uğraşsın. yok iyi olmuş. yok kötu olmaz diye yorum atmayalım. başkasının yası, bir başkasının düğünü olmamalı. herke siçin geçerli.

  • HAYIRLI BAYRAMLAR25 Haziran 2017 11:36

    Sıra ona da gelecek,bunca zulüm,adaletsizlik ve yolsuzluğun hesabını Rabbim elbette soracak.Bi ışık görneye başladı üstad.

  • ahmet engin 25 Haziran 2017 11:26

    Başkanım Alamanları sevindirmemiş Allah'a CC hamdu senalar olsun...

  • mustafa25 Haziran 2017 10:59

    allah acil sifalar versin tum islam aleminin bayrami mubarek olsun