E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Emre Akbaba transferinin maliyeti---

İşte Emre Akbaba transferinin maliyeti

İşte Emre Akbaba transferinin maliyeti
18 Ağustos 2018 - 19:46 borsagundem.com

Galatasaray, Alanyaspor'dan Emre Akbaba'yı aldı

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği Emre Akbaba için Akdeniz ekibiyle anlaşmaya vardığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekip tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yürrrrü20 Ağustos 2018 08:35

    Size ne ulan bizim paramızdan pulumuzdan? İçinizdeki Malatya kaysısının çekşrdeğini çıkartın.. O Koç'la bunlar daha iyi günleriniz.. Aziz'i bile arayacacaksınıuz..

  • Lazoglu19 Ağustos 2018 15:43

    Hepsi batsin da 1 liraya muhtac olsunlar Sonra yaparlar euro yu.. Ama devlet millete doviz boz diyor.2 tane sut ceken adama parayi disardan borc alip veriyor.sonrada adina cari acik deniyor.? Nedir bu rezillik

  • Ofli18 Ağustos 2018 20:53

    Bu kulüpler aglamasim niye i ya türk futbolcu bile euro olursa hepsi batsın elin yabancısı Euro alır onu anlarında bu yerli futbolculara ne oluyor