E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Beşiktaş'ın yeni forması---

İşte Beşiktaş'ın yeni forması

İşte Beşiktaş'ın yeni forması
12 Temmuz 2013 - 16:47 borsagundem.com

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği 'çubuklu forma' taraftarın beğenisine sunuldu.

Beşiktaş futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği çubuklu forma satışa çıktı. Söz konusu forma, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110. yılı nedeniyle özel bir anlam taşıyor. Bu yıla özel detaylar da formaya renk, estetik ve derinlik katıyor.
İşte Beşiktaşın yeni forması
110. yıla özel Beşiktaş JK arması formanın sol üst bölümünde alıyor. Ayrıca 110 yıllık kulüp tarihinde yer almış üç logo bütünleşik biçimde, formanın sırt iç ense bölümünde taraftarı karşılıyor.
Formalarda yer alan ClimaCool teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.
Formalarda kullanılan Formotion teknolojisi ise sunduğu özel kıvrım ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)