E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Aydınus'un derbi raporu---

İşte Aydınus'un derbi raporu

İşte Aydınus'un derbi raporu
23 Eylül 2013 - 14:19 borsagundem.com

Olaylı derbinin hakemi Fırat Aydınus, ön raporu telefonla TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ulaştırdı

Spor Toto Süper Lig’in 5'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide büyük olaylar çıktı. Hakem Fırat Aydınus, uzatma dakikalarında taraftarların sahaya girmesi sonrasında soyunma odasına gitti.
Eurosport Türkiye 'nin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiği ön raporda can güvenliğinin olmadığını belirten Aydınus, bu sebeple karşılaşmayı tatil ettiğini bildirdi.
Önce TFF yetkilileri, ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Aydınus, Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesi için rapor verdi.
"MELO'NUN PAYI VAR"
Maçı bitirmeden soyunma odasına girdiğini belirten Aydınus'un ön raporuna göre, olayların çıkmasında, Motta'ya yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart gören ve oyundan çıkarken Beşiktaşlı taraftarlara formasını gösteren Brezilyalı futbolcunun da payı var.
TFF, karşılaşmanın sonucunu ve raporda yer alan Melo'nun ceza kararını olağanüstü toplanarak karara bağlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adaletsiz Kalkınma Partisi23 Eylül 2013 15:21

    İnsanlık dersi almadan Hakemlik sertifikası verirlerse olacağı bu! GS klübüne 2 golü hediye etmek için yaptıklarını ''VİCDANINI SATMAMIŞ'' herkez gördü!

  • T-Rex23 Eylül 2013 14:36

    Burak ın eliyle Drogba ya aktardığı senin de görmezden geldiğin ve oyunun kaderini etkileyen 2. gol pasını unutmuşsun raporunda !

  • T-Rex23 Eylül 2013 14:36

    Burak ın eliyle Drogba ya aktardığı senin de görmezden geldiğin ve oyunun kaderini sonucunu etkileyen 2. gol pasını unutmuşsun raporunda !