E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'un 7 ilçesinde elektrikler kesilecek---

İstanbul'un 7 ilçesinde elektrikler kesilecek

İstanbul'un 7 ilçesinde elektrikler kesilecek
29 Ekim 2022 - 15:07 borsagundem.com

BEDAŞ tarafından yayımlanan listede 29 Ekim Cumartesi günü planlı bakım çalışmaları nedeniyle, İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'da 29 Ekim Cumartesi günü 7 ilçede farklı saatlerde bakım amaçlı planlı elektrik kesintileri uygulanacağı belirtildi. Avcılar ve Beşiktaş ilçelerinde yer alan birçok mahallede 8 saatlik elektrik kesintileri yaşanacak.

İstanbul'un hangi ilçelerinde elektriklerin kesildiği ve kesintinin saat kaça kadar süreceği merak ediliyor. İşte 29 Ekim BEDAŞ planlı elektrik kesintisi listesi.

Hangi ilçelerde kesinti olacak?

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ'ın ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgilendiği biliniyor. İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintisine dair güncel duyurular, AYEDAŞ internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor.

https://online.ayedas.com.tr/elektrik-kesintisi-sorgulama

İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde ana sayfada Planlı Kesintiler butonundan, mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

https://www.bedas.com.tr/tr/tumKesintiler/istanbul-elektrik-kesintisi/

Elektrikli araç piyasası ısınıyor, pil yarışını Çin kazanıyor

Fransa'da bu kış elektrik kesintisi kabusu yaşanabilir

İtalya'da elektrik yüzde 59 zamlanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)