E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​"İstanbul'u Paris'in önüne taşıyacağım"---

​"İstanbul'u Paris'in önüne taşıyacağım"

​İstanbul'u Paris'in önüne taşıyacağım
05 Aralık 2013 - 22:17 borsagundem.com

"Heyecanımla, projelerimle İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıkları yapıyorum."

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe başkanı Mehmet Polat ile bir süre sohbet etti, kadın ve gençlik kollarıyla görüştü.   
Dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeden bir yönetim anlayışına sahip olacağını belirten Sarıgül, şöyle devam etti: 

"Halkla beraber İstanbul'u yöneteceğiz inşallah. İnsan haklarına, demokrasiye, bilime anlayışla halk için koşturacağız. İstanbul'da sevgi kazanacak. Mustafa Sarıgül'ün hizmet heyecanı var. Bütün yurttaşlarım son derece mutlu olsun. Heyecanımla, projelerimle İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıkları yapıyorum. Çok kısa bir süre kaldı."

Sarıgül, partililerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Partililerin, "Büyük başkan Sarıgül" tezahüratı ve alkışlarla uğurladığı Sarıgül, buradan CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'na geçti.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ken07 Aralık 2013 15:25

    Tayyip Erdoğan'ı yok sayıp Sarıgül için CHP'ye oy vermek zor. Kaldı ki %25 gibi bir oy alabiliyor yıllarca bu ülkeden. İstanbul zor. Ak Partinin işsizlik dahil ekonomik kalkınma ve Avrupa kriz ile boğuşurken büyüme hızı gibi yüzlerce belirgin başarısını insan kalbine elini koyup nasıl yok sayıp nasıl oyunu CHP'ye verir anlamak güç. İşsizlik Avrupanın yanında cennet, Yunanistandan çalışmaya doktorlar geliyor bize. Gezi olayları ile başlayan Ekonomiyi sarsma iktidarı düşürme planlarına bile nasıl dayandı bu ülke çünkü zemine sağlam temeller atıyor Ak Parti. Sargül ise İstanbul'a olsa olsa Paris Hilton'u getirir...

  • vatandaş07 Aralık 2013 13:11

    sizlere yemin ediyorum kuran a el basayım bugüne kadar hep akpartıye oy verdim tüm ailem ona oy verdi, eğer doğru deilse bu söylediklerim ellerim kırılsın allah bana en büyük cezayı versin. bir daha akp ye oy verirsem vatana ihanet etmiş olurum ve bunun hesabını öbür tarafta veremem, elinizi vicdanınıza koyun,erdoğan yapıyormuş erdogan şöyleymiş, yahu adam pkk nın kucadına oturuyor resmen, işsizlik aldı başını gittigençler işsiz, yaptığı yatırımları neyle yaptı? satmadığı özelleştirmedigi bişey kalmadı, bu akdar kör olmayın, işe girmek için mecbur bunlara üye olacaksın, siz görün bu tayyip erdogan bi seçim daha kazanırsa, o zaman herkes pişman olacak çünkü iran a döndürecek türkiyeyi, böldüler bizi kutuplaştırdılar, iyiye gitmiyor artık ülke

  • cemal06 Aralık 2013 08:26

    atma sarıgül atma.

  • Borsacı05 Aralık 2013 23:26

    Sarıgül azimli ve çalışkan adam. Ancak Bu Erdoğan kadar donanımlı dünyada ikinci birisi olması gerçekten zor. Bu iş diploma filan olayını aşıyor. Ben Demirel ve Özal'ı severdim. Bu adamı da hiç sevmezdim. Fakat adam hakikaten bu işleri çok iyi biliyor. Sarıgül belediyede iş yapabilir ama ötesi çok zor. Bu işler inanmış kenetlenmiş ekiplerin işi.

  • istanbul05 Aralık 2013 23:23

    şişli belediyesinde projelerinde cadde üzerindeki dinalardan klimaları kötü görünümdeki panoları kaldırdınız bina cepelerini boyattınız dev bayrak açtınız başka projeleriniz ne... bizler bilmiyoruz anlatırsanız seviniriz...başkanınız gibi yapılan projeleri anlatacaksanız zahmet etmeyin

  • Erdoğan'la yola devam. 05 Aralık 2013 23:12

    sende o güç yok ama Erdoğan yapıyor.