E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'daki yağış çevre illerde sele neden oldu---

İstanbul'daki yağış çevre illerde sele neden oldu

İstanbul'daki yağış çevre illerde sele neden oldu
19 Haziran 2020 - 12:15 borsagundem.com

İstanbul'da başlayan sağanak yağış, her iki yakada da etkisini gösterirken Kocaeli ve Yalova'da sel baskınlarına yol açtı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)19 Haziran 2020 13:17

    İlginçdir yabancı yerde okudum. oralardada mevzim değişimi var. bir kaç bilim insnaı makalesine değinmişler haberde. dünyadaki kapanan fabrikalar var, tatil olan tesisler, üretim yerleri, bir çok tüketim durmuş. tüketim durunca, mevsimler değişim göstermiş. yani kovid den dolayı, insanların artan nufusu vede, kapanan doğayı katleden çevre havayı kirleten doğayı ısıtan vb. vb. ne varsa stop. tatil. o bakımdan dunyada değişim mevzimlerd eçok fazla. betonlaşmadan dolayıda, sıcak/soğuk ilişkisinden, toprak yok sert ve hızlı yağmurlar vur/kaç yapıyormuş. örnek: zamanında avrupada volkan devreye girmiş ve sıcak buğar çıkışları tüfler dumanlar vb. iklimi orada değiştirmiş. güneş ışınlarını kesmiş. vb. vb. doğayı insanlar bozuyor.

  • Mucise Reis ;)19 Haziran 2020 13:01

    25 yıllık yönetimin İstanbul alt yazıpısını nasıl yaptığını ancak, imamoğlu  görev başına geçince gördüm. cnn, a haber gibi kanallar, istanbul'un gerçek altyapısı ve heryerde olan su baskın ve sellerini gösterdiler. tvlerin geçmiş trihinde olmayan görüntüler :D biz aynı kanallardan istanbul da sel oldugunu duymadık bile, demekki değişim şart. böylece millet hizmet istiyor, yapılanların yanlış yapıldını görüyor. iyiki demokrasi var. yoksa akapli yönetse bu tv ler yayın bile yapmaz. not: a haber cnn dikkat edin. adamlar takımelbiseli, gravatlı, ütülü ve yağmurlukları şemsiyeleri bile yok. yani git , öel araçda bekle, pusu kur, yağmur durunca canlı yayın yap talimatı almış :D bu kadarda kurgu baskın haber olabilir. neyse millete soramıyorlar cnalı röportaj, millet immaoğlu deil, 25 yıldır akp yönetiyor diyor ve biliyor :D