E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'daki kayıtsız Suriyeliler için verilen süre uzatıldı---

İstanbul'daki kayıtsız Suriyeliler için verilen süre uzatıldı

İstanbul'daki kayıtsız Suriyeliler için verilen süre uzatıldı
21 Ağustos 2019 - 02:33 borsagundem.com

İstanbul'daki Suriyelilere, kayıtlı bulundukları illere dönmeleri için verilen süre dün doldu. Soylu, sürenin 30 Ekim'e uzatıldığını açıkladı

İstanbul'da kaydı olmayan Suriyelilerin kayıtlarının bulunduğu illere dönmesi için 1 Ağustos'ta verilen 20 günlük süre dün gece 23.59 itibariyle sona erdi. Sürenin bitiminden hemen sonra açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sürenin uzatıldığını açıkladı.

İstanbul Valiliği 1 Ağustos'ta açıklama yaparak İstanbul'da kaydı olmayan Suriyelilerin kayıtlarının yer aldığı şehirlere gönderileceklerini belirtmiş, 20 Ağustos'a kadar süre vermişti. O süre dün doldu. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında bu sürenin 30 Ekim'e kadar uzatıldığını açıkladı.

İstanbul valiliği, süreç içinde düzensiz göçle gelen 12 bin 474 yabancı uyruklu kaçak göçmenin geri gönderme merkezlerine gönderildiğini duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika21 Ağustos 2019 08:55

    Yurt içinde bile  bir şehirden diğer şehre Suriyelileri gönderemeyenler, Suriye'ye 4 milyon Suriyeliyi nasıl gönderecek.

  • bu yuzden kaybettiniz21 Ağustos 2019 07:40

    Vah memleketim vah basimiza bela yaptilar,agri belediyesine gonderin o bakar yada tatile gonderin biz maasimizi almadan verdigimiz vergiler ile bakariz...