E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİstanbul'daki ilk projesini tanıttı---

İstanbul'daki ilk projesini tanıttı

İstanbul'daki ilk projesini tanıttı
15 Nisan 2015 - 03:58 borsagundem.com

Yiğit Group İstanbul gayrimenkul pazarına giriş yaptı. İlk projeleri için Basın Ekspres Yolu’ nu seçen firma yeni yatırımlar da planlıyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin inşaat sektöründeki en önemli yatırımcılarından Yiğit Group İstanbul’a ilk imzasını Fortis İstanbul’la atacak. Yiğit Group’un İstanbul’un gözde iş ve yerleşim merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sakinlerine şehrin merkezinde maksimum konfor sunacak.

Hafriyatı yapılan ve temel aşamasına gelinen projede satışlar bir hafta sonra başlayacak. 705 konutluk projede ortalama metrekare satış fiyatı 4 bin 100 lira. Projenin mimari ise Tago Mimarlık kurucusu Gökhan Aktan Altuğ. 

Bugüne kadar 445 bin metrekare inşaat yaptıklarını ve 37 yıllık tecrübelerini İstanbul’a taşımaya karar verdiklerini belirten Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, “Hedefimiz global bir marka olmak. İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm projeleri yapacak ve yurtdışına da açılacağız. İstanbul’daki konutların ince işlerinde yeterince hassasiyet gösterilmiyor. Biz İstanbul’a kalite getirmeyi hedefliyoruz“ dedi. Beylikdüzü, Kartal gibi şehrin gelişim bölgelerinde satış sorunu olduğunu ve bu nedenle o bölgelerle ilgilenmediklerini belirten Yiğit, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kadıköy gibi merkezi ilçelere ağırlık vereceklerini ifade etti. 



İSTANBUL DAHA KÂRLI 

Diyarbakır’da konut şantiyelerinin devam ettiğini belirten Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Yiğit, “Diyarbakır’da kar marjımız yüzde 5-10’ken, İstanbul’da bu oran yüzde 15’e çıkıyor. Yani İstanbul daha kârlı” dedi. İstanbul pazarında rekabetin yoğun olduğunu ancak şirketlerinin de iddialı olduğunu belirten Cuma Yiğit, ‘Yemediğimiz yedirmeyiz, oturmadığımız evde de oturtmayız” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)